FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

EXCLUSIV Ce spune Reghe despre posibilitatea de a antrena ACS Poli Timișoara

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 19:17

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a lăsat să se înțeleagă că tehnicianul ar putea să fie antrenorul nou-promovatei ACS din vară.

”Un lucru este cert: în ultima perioadă au existat multe discuții cu diverse persoane. Poate și cu domnul Reghecampf, nu dau nume”, spusese Nicolae Robu, primarul Timișoara, vineri, pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Fostul tehnician al Stelei neagă însă discuțiile cu ACS Poli Timișoara.

”Salut revenirea Timișoarei în Liga 1. Fotbalul românesc are nevoie de Timișoara și cînd spun asta mă refer atît la echipa de fotbal, cît și la oraș. Cînd o persoană publică iese și prezintă lucrurile într-un astfel de mod, trebuie să fac lămuririle necesare.

Nu l-am văzut în viața mea pe domnul Robu, nu am vorbit la telefon vreodată cu dînsul. Aștept cu drag să ne cunoaștem cînd mă întorc în țară. Îi urez multă bafta și, dacă vreodată pot să-l ajut cu ceva, atunci o voi face cu mult drag”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
867325516660092
Gheorghe Milovan  •  25 Mai 2015, 11:05

Cum d-le Reghecampf, nu l-aţi văzut niciodată pe celebrul domn Robu? Dar e simplu, luaţi Monitorul primăriei din Timişoara, o publicaţie de cca 16 pagini în care poza primarului Robu apare de cel puţin 20 de ori. Exemplu de modestie !

699077510215282
Tudor Chirea  •  24 Mai 2015, 21:48

Nu mai sunt manelele la moda, du-te si te plimba in alta parte ca sa acem parte de mai putine blaturi!

jim_raynor
jim_raynor  •  24 Mai 2015, 20:34
Postat de manutd.steaua pe 24 Mai 2015, 19:42

cel mai tare antrenor din Romania,care pur si simplu a spulberat absolut tot cat a antrenat!!!

la arabi cel spulberat a fost domnul anamariaprodan...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează