FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Dan Alexa explică decizia luată: "N-aș vrea să uităm că la precedentele experiențe am defilat cuminte și festiv"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 16:00

După despărțirea de Chiajna, Dan Alexa a semnat cu Dunărea Călărași, echipă din Liga 2-a, cu care speră să promoveze în Liga 1. Marți, la debut, a câștigat cu Balotești, 2-1.

Antrenorul de 37 de ani a vorbit pentru GSP.RO despre decizia luată și despre planurile pe care le are.

"Când îți alegi această profesie, trebuie să o respecți din toate punctele de vedere, în orice moment al carierei tale. Poate că decizia mea pare ciudată, dar atunci când iubești fotbalul și această meserie, nu există limite.

Nu îmi doresc să ajung să pândesc ani de zile de pe tușă scaunul altor colegi, antrenori la prima ligă, la fel cum nu mi-am propus niciodată să trag cu dinții de un scaun, mai mult sau mai puțin confortabil, la o echipă din primul eșalon. Sunt ambițios și pasionat. Sunt un om care pune profesia de antrenor înainte de toate.

La Călărași am găsit oameni deschiși, profesioniști și cu intenții foarte serioase, oameni de încredere, alături de care îmi doresc să construiesc ceva frumos. Nu  îmi este absolut deloc teamă, nu e prima dată când antrenez la acest nivel.

N-aș vrea să uităm ca la precedentele experiențe în acest eșalon am defilat cuminte și festiv alături de două echipe diferite, reușind două promovări în prima Liga. Sper să obțin a treia promovare din cariera mea cu Dunărea Călărași. Acest oraș merită o echipă la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc", a spus Alexa pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează