FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTERVIU

EXCLUSIV » Dorin Semeghin se revoltă în faţa imaginii cu care a rămas lumea: "M-aţi văzut pe mine ca pe Tamaş?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 00:00

Fundaşul de 37 de ani crede că e nedreptăţit, privit peste tot ca un beţiv, şi foloseşte exemplul fundaşului Stelei ca să argumenteze că n-a fost el cel mai petrecăreţ fotbalist.

"Spaima sticlelor de vin" este eticheta cel mai puternic lipită de Dorin Semeghin. Chiar dacă a jucat trei sezoane la Dinamo, după ce impresionase în Divizia A la Foresta Suceava, Seme a rămas mai mult spaima sticlelor cu vin decât un fundaş stânga important. La 37 de ani, el continuă să joace la Foresta, în Liga 2. Se revoltă în faţa imaginii cu care a rămas lumea şi explică de ce reputaţia de petrecăreţ îl obligă să dea explicaţii până şi în familie.

- Privind în urmă la cariera ta, nu ţi se pare c-ai fi putut obţine mai mult?
- Aşa e. Da' eu vreau să uit tot din urmă, să uit tot ce a fost. Am jucat la Dinamo în 2000, când n-aveam minte, aveam minte de copil. Eram şi mic...Chiar mă bucur că aţi venit să vorbiţi cu mine, că nu mai pot! Nu mai rezist! Înaintea meciului de Cupă cu Steaua duduiau site-urile şi televizoarele numai cu Semeghin în sus, Semeghin în jos!

- Ce te-a enervat?
- Mă enervează oamenii ăştia care o ţin langa cu "Semeghin spaima...". Sunt oameni limitaţi! Serios, altfel nu-mi explic, nu pricep ce au cu mine! Am recunoscut de atâtea ori că am greşit, eram şi eu mic, ce vreţi să fac?

- Au existat poveşti, aşa e. Dar nu erau adevărate?
- S-a exagerat foarte, foarte mult pe tema Semeghin! Vă dau cuvântul meu de onoare! Eu nu vreau să zic nimic de Gabi Tamaş, că a fost colegul meu la Dinamo, am împărţit aceeaşi cameră, n-am nimic cu el, dar nici un ziarist din România nu m-a văzut pe mine în ipostazele în care a apărut Tamaş! Sper să nu se supere Gabi pe mine, el e chiar băiat OK. Doar că nu mai suport! În loc să promoveze meciul ăsta frumos, Foresta-Steaua, toată presa a dat că nu vine Tamaş la Suceava şi n-o să poată să bea un vin cu Semeghin.

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
solox
solox  •  31 Octombrie 2016, 01:29

Semeghine nu pune si tu la inima, asa-s romanii rautaciosi , de asta am ajuns ca tara nasol de tot. Daca nu erai jucator de valaore nu te remarca Ferguson - si chestia asta roade de invidie pe multi care te mananca de cacao p-aci.

bazileon
bazileon  •  30 Octombrie 2016, 23:55
Postat de ares123 pe 30 Octombrie 2016, 11:13

Ce sa-i faci, unii nu stiu cand e mai bine sa taca...asa ***

si mirosul sau te-a imbatat!

186973921755161
Alex Kaboom  •  30 Octombrie 2016, 12:55

Mai prieteni, ați sărit toți cu gura cum ca nu erau telefoane si camere ca acum.Da corect, dar dacă citiți mai bn articolul semeghin a recunoscut ca a greșit dar ca il deranjează ca ziarele continua cu acel apelativ si acum,iar omul a spus ca de 8 ani nu bea si ca nu a fost surprins in ultimii ani logic, nici de cum atunci. Dar noua ne place sa judecam doar.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează