FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV El e românul care e dorit în cele mai importante campionate ale lumii » În trecut a fost în vizorul lui Gigi Becali

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 10:15

Adrian Petre (19 ani) e unul dintre cei mai doriți tineri fotbaliști din România! Cele 28 de goluri marcate în tricoul arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă Arad în ultimul sezon din liga secundă l-au adus în atenția mai multor formații puternice.

După ce FCSB s-a interesat de el, acum a venit rândul unor echipe din străinătate să-l dorească pe atacantul cu două goluri în 3 meciuri la naționala sub 19 ani a României.

Sursele GSP susțin că Petre e dorit în continuare de mai multe formații din Liga 1, însă pe adresa clubului au venit oferte mult mai interesante.

UTA Arad e în negocieri avansate cu două echipe din Premier League și cu una din La Liga.

Pe fir au reintrat și italienii de la Genoa, cei care-l voiau și în iarna trecută, însă atunci oficialii arădeni au cerut un milion de euro în schimbul atacantului, ofertă care n-a fost pe placul formației din capitala Liguriei.

De această dată, prețul de transfer al lui Adrian Petre a scăzut la 800.000 de euro, sumă care poate fi plătită cu ușurință de o formație din străinătate.

300.000 €e cota de transfer a lui Petre, conform transfermarkt.de

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează