FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADIONUL FARUL

EXCLUSIV FOTO + VIDEO MTS și Consiliul Local se bat pe stadionul "Farul"! Arena a devenit însă focar de infecție: "Avem căpușe și șobolani! Și o livadă prin tribune"

FOTO: Vlad Nedelea +16   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2017 11:23

Aflat în administrația Ministerului Tineretului și Sportului, stadionul Farului din Constanța poate fi preluat și de Consiliul Județean, care și-a dat deja acordul.

Primăria este gata să modernizeze stadionul pe care au jucat în trecut naționalele Olandei și Franței sau echipe precum Steaua sau Dinamo.

Suporterii sunt încă reticenți, fiind sătui de promisiunile care s-au făcut de-a lungul timpului. Este o luptă oarbă la Constanța, dispută care poate lăsa unul dintre cele mai mari orașe ale României fără stadion dacă lucrurile nu vor fi urgentate.

Consiliul Județeaj a votat, 34 de voturi pentru și o abținere, cererea de preluare a stadionului. Modernizarea ar urma să se facă accesând fonduri naționale sau europene.

15.500 de locuriare stadionul Farul din Constanța

RĂZVAN Burleanu a fost la Constanța

Pentru prima dată după mulți ani, de stadionul din Constanța se interesează și Federația Română de Fotbal. Surse GSP.RO susțin că zilele trecute au venit în oraș Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu.

Motivul? Cei doi ar fi discutat cu Decebal Făgădău, primarul Constanței, despre problema stadionului.

"Ar fi bine să joace și Viitorul, și SSC Farul. Măcar să se facă modernizările. Ce, Lazio și AS Roma nu joacă pe același stadion? Sau Inter și AC Milan? Pentru noi ar fi mai bine!  Deocamdată noi nu știm unde jucăm barajul de promovare, deși acest stadion poartă numele echipei noastre", a anunțat unul dintre suporterii SSC Farul, pentru GSP.RO.

"Livada din stadion"

Până să ajungă să fie modernizat, stadionul Farul se află într-o situație dezastruoasă, lucru remarcat și Eveline Elisenco, antrenoare de atletism la CS Farul Constanța.

A postat câteva mesaje ironice pe pagina oficială de Facebook, cu o imagine cât se poate de sugestivă: "Livada din stadion".

"Joi, 25.05.2017, pe stadionul Farul din Constanața se organizează Cupa 1 iunie la șobolani și căpușe, generația 2017. Ca noutate, pentru anul acesta se introduce ștafeta « mixtă combinată ». Este minunat să te antrenezi în asemenea condiții", a comentat ironic aceasta. "Dezamăgire totală! Wow, c'est magnifique și natura își revendică teritoriul", sunt alte comentarii ale Evelinei.

 18716424 10210857916098555 1002856125 n

Șobolanii au invadat arena

Fanii sunt și ei îngrijorați de situația în care a ajuns stadionul și oferă câteva detalii incredibile: "Noi ne-am mai ocupat, dar nici așa nu a fost bine. Ni s-a reproșat. Acum, iarba are un metru în unele locuri, poate și mai mult. Doar noi ne-am mai îngrijit de el.

A devenit focar de infecție. Sunt căpușe, chiar și șobolani în tribună. Ce poți să faci pe acest stadion? Așa cum spune și doamna Lisenco, dacă acum sunt șobolani, dar atunci când vor fi 35-40 de grade?

Sunt pomi în tribune, ați văzut și doamna Lisenco a scris că e livadă. Haz de necaz, ce să mai! Sperăm să se rezolve! Dar câtă răbdare să mai avem! Cât mai răbdăm și noi", au mai zis suporterii Farului pentru GSP.RO.

Save

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  27 Mai 2017, 00:29

Naiba stie cum reuseau dar, inainte de 89 se puteau intretine stadioane, parcuri, etc...Acum multe sint la pamint..

haudinamo
haudinamo  •  25 Mai 2017, 14:26

Sa le faca un stadion de 3000 de locuri ca sa para plin. jalnicii aia de la Farul abia vin 20 de insi, ce sa faca ei cu ditamai caldarea de 15.000? Si Viitoreaua are mai multi suporteri decat Farul, si nu ma refer la repeaga de clona de acuma, zic cand inca se mai zvarcolea Farul prin prima liga tot pustiu era.

984054261606764
Dan Iordachescu  •  25 Mai 2017, 13:43

Trebuie demolata toata baza sportiva deci si ruina de stadion si construit un stadion la ultimrle standarde FIFA sau UEFA. ESTE SINGURA SOLUTIE! Constanta si litoralul trebuie sa aiba o asemenea dotare. Jos mafia !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează