FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV În cădere liberă! Dat afară de la Dinamo și FC Botoșani, a ajuns în Liga a 2-a » Ofertă de ultimă oră

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 14:26

Dat afară de la Dinamo în mandatul lui Mihai Teja după ce cu el pe teren formația din Ștefan cel Mare a încasat șase goluri de la Astra în ianuarie 2015, Andrei Cordoș, 27 de ani, ajunsese la Pandurii.

După ce i-a expirat înțelegerea cu gruparea gorjeană fundașul a decis apoi să se ducă la FC Botoșani. Chiar dacă a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa antrenată la acel moment de Leo Grozavu, Cordoș a fost dat din nou afară pe ușa din dos, fiind criticat în termeni duri de conducătorii echipei.

Cornel Şfaiţer, preşedintele executiv al FC Botoşani, a spus la vremea respectivă că fundaşul nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor echipei şi nu s-a acomodat la roş-alb-albaştri în ciuda faptului că are valoarea unui fotbalist de Liga I. Andrei Cordoş a fost aspru criticat mai ales după meciul retur cu Legia Varşovia din Europa League, atunci când a greşit decisiv!

Cordoș a fost la un pas să ajungă la Rapid, dar negocierile nu s-au finalizat, iar în prezent acesta e liber de contract, neavând până mai ieri nici o ofertă clară de transfer.

Miercuri, stoperul a fost sunat de șefii lui Gaz Metan Mediaș, formație din Liga a II-a, care are ca obiectiv promovarea în primă Ligă. Jucătorul a discutat deja cu oficialii medieșeni termenii înțelegerii, fiind șanse mari ca acesta să semneze zilele viitoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  17 Martie 2016, 21:56

si daca o ajuns in liga 2 carei problema, poate ca nu face fata la echipele din liga1 si nivelul lui e de liga 2a.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 Martie 2016, 17:02
Postat de fan_stiinta pe 17 Martie 2016, 15:12

gesepisti profesionisti? :))))) HAHAHAHAHA se intoarce Ioan Chirila in mormant cand vede in ce hal a ajuns ziarul pe care l-a facut celebru, fosta Gazeta Sporturilor, actual gsp. :))) Hahahaha...cica gesepisti profesionisti... =)))

salar mai mare?!!!! da... o gluma buna! asta nu merita nici 500 euro/luna!

sibelius
sibelius  •  17 Martie 2016, 15:43

Faptul ca ajunsese la Mimao era deja un semn ca e in cadere libera.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează