FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

EXCLUSIV Mutare-surpriză! Un fost secund de la națională și stoper al FCSB-ului a preluat o echipă din Liga a 2-a

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 17:26

Fostul secund al naționalei, Valeriu Răchită, e noul manager general al Sportului Snagov, fosta Metalul Reșița, echipă care va evolua sezonul viitor în L2, deși retrogradase. Clubul își va păstra locul în liga secundă pentru că FC Brașov nu mai are bani să se înscrie. Florentin Dumitru va fi director sportiv.

Răchită și-a dat demisia din postul de consilier al primarului din Ploiești și explică alegerea actuală: ”Cătălin Rufă încearcă de cinci, șase ani să facem împreună un proiect. Vrem să construim o echipă competitivă la Snagov, vom avea și suportul Primăriei, beneficiem de o bază de antrenament atractivă. Am păstrat doar trei jucători din lotul trecut, căutăm să formăm un grup cu tineri și câțiva oameni cu experiență. Dacă vom găsi și alți parteneri ne putem gândi și la performanță”.

Ex-stoperul Stelei completează: ”Vom avea un buget mediu pentru liga secundă. Pentru mine nu e important eșalonul în care lucrez, ci proiectul. Decât să stau la liga întâi cu un președinte care se pricepe la toate mai bine decât antrenorul, mai bine muncești într-o divizie inferioară unde ai mână liberă și-ți poți face corect meseria. Am mai lucrat și la Petrolul în liga a treia și a doua, nu mi-e frică de muncă”.

Cum se va împăca însă statutul lui Răchită cu istoria patronului Cătălin Rufă, personaj legat ani la rând de meciuri suspecte la pariuri pe axa Snagov (era Reghecampf) - Vâlcea - Reșița? ”Am avut această discuție. Mi-a explicat că sunt doar zvonuri, dar va face un pas în spate tocmai pentru a nu mai exista niciun fel de speculații. Toate deciziile le iau eu, nu vreau să aud de astfel de subiecte la Snagov!”.

Și încă un detaliu de contract: ”N-am parafat încă un angajament, dar mă voi plăti singur, fiindcă voi avea o cotă parte din veniturile pe care le voi aduce în club de la diverși parteneri”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează