FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECARE

EXCLUSIV Plecare de la Rapid! A fost dat afară: "Am aflat pe mail!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 14:20

Fostul fotbalist Ovidiu Burcă a fost demis din funcţia de preşedinte al FC Rapid.

Instalat în iulie 2015 pe acest post, Burcă a renunțat să se mai lupte cu problemele de la club și să plece. Înainte de Ovidiu Burcă, Rapid l-a vrut pe acel post pe Daniel Pancu, însă acesta a refuzat oferta.

"Am primit vestea rezilierii pe mail. O să-mi iau bilet de avion şi mîine sau poimîine mă voi întoarce la Bucureşti. Acolo, voi susţine o conferinţă de presă. Deocamdată, nu vreau să spun mai multe", a declarat Burcă, pentru Digi.

Pînă să vină la Rapid, Burcă a fost director sportiv la Oțelul Galați. Rapid este pe locul 2 în Seria I a Ligii a 2-a, la egalitate cu Dunărea Călărași.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
argus
argus  •  15 Februarie 2016, 17:57

Cum poate se explica, intelege, aceasta decizie ? Sa reduca cheltuielile clubului? Daca-ar fi asa, atunci dece nus-a limitat numarul jucatorilor din lot sau / si salariile acestora? "supraveghetorul..." (sau cum I-o zice!) sa fi luat decizia sau patronul de "apa dulce"? Amandoi? Iata cum, Rapid revine in actualitate (si) prin sintagma "singuri, impotriva tututror!" Auzi? Sa concediezi prin SMS! Nesimtire "imbuteliata la Azuga!" (mentor? Simona Halep!). Asa mentor, asa decizii!

sibelius
sibelius  •  10 Februarie 2016, 16:53
Postat de ciuleavvictorms pe 10 Februarie 2016, 15:48

autoriule, tu crezi ca toata lb, romana e subanteleasa? Deci "a renuntat sa se mai lupte cu problemele de la club si (a hotarat) sa plece"! esi tare flamand sau esti nesatul?

subanteleasa? Brav-o.

portardelegenda
portardelegenda  •  10 Februarie 2016, 16:41

Burca din pacate cred ca s-a dumirit si el ca afara -i vopsit gardul si inauntru e ghepardul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează