FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFC RAPID

EXCLUSIV Primul interviu cu antrenorul care a promovat în "D" cu noul Rapid: "Transferul la Dinamo mi-a încheiat cariera" » Planurile pentru renașterea vișiniilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 00:02

Gazeta Sporturilor publică astăzi un interviu pe două pagini cu Mihai Iosif, antrenorul lui AFC Rapid, echipă care tocmai a promovat în Liga a 4-a. 

Rapidul “clasic” e un mort neîngropat, în locul lui au apărut două formaţii care se pretind continuatoare ale tradiţiei vișiniilor.

AFC Rapid a obţinut deja promovarea din Liga a 5-a în a 4-a. Patron e Horia Manoliu, fostul director de marketing al clubului vechi, aflat acum în faliment. Antrenor: Mihai Iosif.

Rapidist de zeci de ani, Iosif nu e cunoscut, chiar dacă a jucat în prima ligă și pentru echipa lui de suflet, și pentru rivala Dinamo.

Recunoaște că n-a avut o carieră foarte bună ca jucător din cauza vieţii indisciplinate. E sigur însă că va avea un succes mai mare ca antrenor, animat de “nebunia” de a-și dedica viaţa întreagă readucerii giuleștenilor la un nivel bun.

"Nu ţii cu Rapid, pentru Rapid plângi!", crede Iosif.

El dezvăluie că transferul la Dinamo i-a încheiat cariera:

"A fost un transfer forţat, împotriva voinţei mele. Când aveam 15 ani mă dorise Dinamo, dar am refuzat categoric. Unchiul meu a fost Ion Pop, marea legendă a Rapidului, sunt legat total de Giulești, nu-mi doream să trec în Ștefan cel Mare. Dar prin ’95-’96 s-a făcut un schimb, eu cu Lupu la Dinamo și Tene, Adi Matei plus Marian Savu la Rapid. După două luni am vorbit cu Copos să mă ia înapoi, dar nu se mai putea face nimic.

Nu m-am adaptat. Transferul la Dinamo mi-a încheiat cariera. Știu, se spune că dacă ești profesionist joci oriunde, doar că eu n-am putut". 

Citește în zori la tarabe de ce spune Iosif că AFC e adevăratul Rapid și care sunt planurile pentru renașterea succesului vișiniilor. Ziarul e disponibil și pe net - AICI - după ora 00:00

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
133988503817591
Laurentiu Andrei  •  26 Mai 2017, 13:39
Postat de caminero pe 26 Mai 2017, 09:57

Vezi, draga fecesebistule, ca tu ai mortul raposat prin deces de prin 2003. cica s-a milostivit ciobanul si i-a facut pomana de 7 si aia de 14 ani cu o ulcica de zer si niste cirnati vegetali din cashcaval ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  26 Mai 2017, 09:57
Postat de bakunin pe 26 Mai 2017, 01:39

N-ai fi rapidist dac-ai fi sanatos la mansarda :))) Bre, ***, echipa cu 3 titluri intr-o suta de ani, echipa care-a facut propaganda comunismului in Romania a mierlit-o si acum pute :))))))))

Vezi, draga fecesebistule, ca tu ai mortul raposat prin deces de prin 2003. cica s-a milostivit ciobanul si i-a facut pomana de 7 si aia de 14 ani cu o ulcica de zer si niste cirnati vegetali din cashcaval ...

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Mai 2017, 09:45

Un om cu suflet, ceea ce lipseste multora care posteaza aici, lipsiti de respect fata de semeni si de bun simtz. Niste euglene cu creierul spalat isi dau cu parterea despre oameni de care habar nu au nimic . Mult succes domnule Mihai Iosif.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează