FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECI SUSPECT

EXCLUSIV/UPDATE Iar s-a dat alarma! Sume uriașe mizate la noi și în Cipru pe un meci din România disputat ieri: "Cel mai mare aranjament pe care l-am văzut în cote!". Reacții ale celor implicați

foto: facebook fc brasov official
foto: facebook fc brasov official

Articol de , , - Publicat marti, 30 mai 2017 10:57

Casele de pariuri din România și FederBet, agenția de monitorizare a pariurilor, s-au alertat în privința partidei FC Brașov - Luceafărul Oradea 1-1, disputată ieri în Liga a 2-a. Sume uriașe s-au pariat în toată țara, dar și în Cipru, pe egal și "1 pauză / x final", ponturi care au ieșit câștigătoare.

Într-un meci fără miză, la mijlocul clasamentului ligii secunde, scorul a fost deschis de fostul mijlocaș al Craiovei și al lui Dinamo, Ștefan Grigorie (35 de ani), în minutul 20, iar la pauză a fost 1-0 pentru brașoveni. S-a terminat 1-1, după ce ex-atacantul Vasluiului, Marius Matei (33 de ani), a înscris în minutul 76. 

Filmul golurilor: 

1-0, minutul 20: acțiune în partea stângă Iulian Popa, centrare pe jos, Sburlea sare peste minge și Grigorie înscrie simplu de la câțiva metri;
1-1, minutul 76: Golul echipei antrenate de Alexandru Kiss a venit după două bare în două minute. Matei a înscris dintr-o poziție asemănătoare cu a lui Grigorie. 

Suspiciunile au fost iscate de prăbușirea incredibilă de cote pentru "1 pauză / x final": de la 15, cota inițială, la 5, înaintea startului! De asemenea, cota pentru "X" a coborât până la 2.00. 

Unele case au apucat să blocheze pariurile înainte ca pierderile să fie însemnate. 

francesco baranca
Francesco Baranca

"Cel mai mare aranjament pe care l-am văzut în cote! Cum e posibil ca nimeni să nu facă nimic?!", a reacționat pentru GSP.ro Francesco Baranca, directorul FederBet, agenția pentru monitorizarea pariurilor, care în trecut a atras atenția asupra mai multor meciuri suspecte din fotbalul românesc.

FC Brașov, echipă antrenată de Cornel Țălnar și Florentin Petre, are probleme financiare uriașe și riscă să intre în faliment în această vară. Gruparea de sub Tâmpa a supraviețuit acestui sezon doar datorită banilor veniți de la FCSB în contul transferului lui Chipciu la Anderlecht. 

În ultimii 3 ani, mai multe meciuri ale FC Brașov s-au aflat pe lista alertelor FederBet. Anul trecut, clubul a fost pe punctul de a fi preluat de un om de afaceri italian, asociat cu mafia pariurilor anchetată în acest moment în Spania. Investitorii fuseseră aduși sub Tâmpa de impresarii, la acea vreme, Virgil Colfescu și Marcel Popescu, actualul președinte CS U Craiova.

Fl. Petre: "Nu mi s-a părut nimic suspect! Nu am ce să reproșez jucătorilor"

Contactat de GSP.RO, Florentin Petre, antrenorul secund al celor de la FC Brașov, a declarat: 

"Eu nu am nicio legătură cu aranjarea meciului pentru pariuri. Eu sunt antrenor. Nu mi s-a părut nimic suspect. Sunt foarte mulțumit de jucători și de atitudinea lor. Au jucat ca în toate celelalte meciuri. Nu am ce să le reproșez, având în vedere situația complicată de la club și datoriile existente.

FC Brașov ar putea să nu mai ia startul în sezonul viitor din Liga a 2-a. Sunt datorii foarte mari și nu vin investitori ca să le plătească". 

CASETA MECIULUI, conform pAGINII DE FACEBOOK  a FC BRAȘOV

FC Brașov - Luceafărul Oradea 1-1 (1-0)
Au marcat: Grigorie (20) / Matei (76)

FC Braşov:
Fl. Iacob - Băjan, Poverlovici (cpt.), D. Ciobanu, Ct. Stan - Vl. Munteanu, P. Iacob, Tripşa (54 Răchișan), I. Popa (69 Chitoșcă) - Grigorie, - Sburlea (61 Enceanu). Antrenor: Cornel Ţălnar

Luceafărul: Began - Fl. Drăgan, Bactăr, Arnăutu, Balea – Balla, Cuc (60 Țegle), Bedea, Codoban (cpt.) – Chiș-Toie, Matei (86 Costea)
Antrenor: Alexandru Kiss

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Mai 2017, 15:38
Postat de Vasi Mar pe 30 Mai 2017, 13:17

despre "chiajna-botosani" NIMIC?....Sfaiter si-a platit restantele catre jucator(o luna ,spunea el) cu banii de la chiajna....daca mai adaugam si "2 pauza-1 final" au bani si ei si chiajna pt. sezonul urmator!SPER DOAR CA VOLUNTARIUL,IN ULTIMA ETAPA SA "NU ACUZE STAREA DE EUFORIE ,DUPA CASTIGAREA CUPEI" si acesti blatuitori de la chiajna sa ramana in MAMALIGA 1!PS:sa vedeti"noul botsani" cu Pandurii!

adica Botosani ar spune nu unei "prime" si din partea pandurilor sau cum ? :))

blatistu49
blatistu49  •  30 Mai 2017, 14:28
Postat de ge0x pe 30 Mai 2017, 14:08

Hotii striga hotii !? ..da casele de pariuri cate aranjamente fac cu cluburile ? ..desfintati pariurile, nu va obliga nimeni sa tineti case de pariuri.

e normal ca reprez a caselor de pariuri dupa verificarea sumelor intrate de pariori apeleaza la cluburi ptr a da peste cap cistigurile bine inteles contra EUROI grei

ge0x
ge0x  •  30 Mai 2017, 14:09

Smecherii fac o gramada de bani de pe urma fr3ril0r..numai gura lor vor sa manance ? :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează