FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Pandurii se mută la Motru pentru meciurile din Liga a 2-a, dar stadionul e în paragină! Conducerea clubului dă asigurări: "Cosmetizăm arena până începe sezonul"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 13:24

Federația Română de Fotbal a anunțat că noul sezon din Liga a 2-a va începe pe 5 august. În al doilea eșalon fotbalistic va evolua cel mai probabil și Pandurii Târgu Jiu, echipă al cărei stadion este în plină renovare (DETALII AICI).

Pentru a readuce fanii lângă club, echipa se va muta la Motru, renunțând la varianta Severin, unde în multe rânduri formația nu era susținută de nici 500 de suporteri.

Aflat pe strada Molidului, Stadionul Minerul, care are o capacitate de aproximativ 5000 de locuri, este într-o stare gravă de degradare. Aici nu s-a mai jucat un meci oficial de aproximativ 2 ani.

Imaginile din prezent sunt triste, iar canicula oferă un aer și mai ars arenei. Suprafața de joc a avut mult de suferit, având locuri destul de mari unde este arsă, iar pe margini sunt porțiuni mlăștinoase. Pereții sunt scorojiți, iar camerele de cantonament de la Tribuna I te duc cu gândul la un film horror american. Și porțile trebuie schimbate, fiind mâncate de rugină și orice șut, cât de cât mai puternic, le-ar putea rupe. 

Deocamdată arena servește doar ca loc de relaxare pentru oamenii care vor să facă o mișcare, seara, când aerul verii este ceva mai respirabil. 

1962 
este anul construcției stadionului Minerul din Motru

Se promit investiții!

Contactat de GSP, Marin Condescu e conștient că cei 2 ani în care aici nu s-a jucat niciun meci a lăsat urme grele pe arena din Gorj. Dă asigurări însă că până la 5 august lucrurile se vor schimba radical.

"Cosmetizăm puțin arena de acolo. E clar că se vede că nu s-a mai jucat de doi ani. Vestiarele, băile și gazonul sunt principalele ținte. Noi sperăm ca în 6 luni se ne mutăm pe noul stadion. Avantajul nostru față de Craiova este că noi avem suprafață de joc. Craiova nu o are. Noi am întreținut-o bine de tot.

Termenul pentru ca noul stadion să fie gata era 1 iunie, dar noi credem că returul îl vom juca acolo. De asta am ales Motru. Dacă rămânem în Liga 1 mergem tot la Severin. Pentru Liga a 2-a mergem la Motru pentru a readuce fanii la stadion. Veți vedea că sub 1500 de oameni nu vom avea chiar și la Liga a 2-a.

Trebuie să recunoaștem că și costurile sunt ceva mai mici. Plus că am mai investit la Motru și am făcut un teren sintetic. Avem infrastructura pentru antrenamente acolo", a zis Marin Condescu pentru GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  13 Iulie 2017, 12:21
Postat de Ovidiu Salavastru pe 11 Iulie 2017, 13:47

O varianta mult mai buna era sa joace la Petrosani, unde stadionul arata muuult mai bine decat la Motru!

Și la Petroșani degradarea avansează vertiginos ca un cancer,arată rău și complexul Jiul,dar la Motru chiar e dezastru total.

1529716823725726
Ovidiu Salavastru  •  11 Iulie 2017, 13:47

O varianta mult mai buna era sa joace la Petrosani, unde stadionul arata muuult mai bine decat la Motru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează