FOTBAL  »  LIGA 2  »  FALIMENT

FALIMENT! O echipă de tradiție din România, aproape de desființare!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 09:50

Tot mai multe echipe din Liga a 2-a au mari probleme din punct de vedere financiar. După FC Bihor, care deja a intrat în faliment, a venit rîndul unei formații de tradiție să treacă prin clipe dificile.

Farul Constanța riscă să tragă obloanele după decizia Tribunalului Constanța, care a judecat o cerere de intrare în faliment pe care mai mulți creditori au făcut-o.

Instanța a dispus "începerea procedurii falimentului debitorului" și a delegat un administrator judiciar care să se ocupe de acest demers.

FC Farul Constanța poate face recurs la această decizie. Echipa ocupă în prezent locul 6, cu 11 puncte, cu 7 sub Rapid.

Cine e Farul?

"Rechinii" s-au înființat în 1949 și au jucat de două ori în Cupa UEFA Intertoto. De departe cel mai important rezultat a fost în 2006, cînd a ajuns în turul 3 și a învins 1-0, la Constanța, pe Auxerre. Pierduse în tur cu 1-4.

Farul a cîștigat de 5 ori Liga a 2-a și a fost finalistă în Cupa României în sezonul 2004-2005.

Printre jucătorii cunoscuți se numără: George Curcă, Cosmin Pașcovici, Iulian Apostol, Vasilică Cristocea, Dinu Todoran, Claudiu Voiculeț, Mihai Guriță, Stelian Carabaș, Tibi Curt, Dennis Șerban, Gică Hagi, Ștefan Petcu și mulți alții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
mvradulescu
mvradulescu  •  14 Octombrie 2015, 18:11
Postat de foreverfarul pe 13 Octombrie 2015, 19:17

Vorbesti aiurea , fara sa stii cum au stat lucrurile. Prostia a fost ca i-au pus numele gh hagi ...Ce a facut hagi pentru Farul ? Nimic.....Nu merita ca stadionul Farul sa-i poarte numele. El a facut multe pentru Nationala Romaniei , nu pentru Farul. Si a facut-o pentru bani , stai linistit. Daca l-ai cunoaste personal , ti-ai schimba parerea despre el...blatistul sef...

Stimate domn, pot fi de acord că nu au fost constănțenii de acord ca stadionul orașului să poarte numele unui sportiv în viață ceea ce nu ar fi blamabil, însă Gh. Hagi merită respectul tuturor românilor, iar din acest motiv concetățenii săi ar trebui să-l trateze cu mai multă înțelegere. Mă tem că în realitate, clubul Farul îl aștepta ca să pună echipa într-o situație financiară mai bună, iar el a încercat să facă primii pași în antrenorat la echipa națională, fără a cotiza la salvarea echipei care l-a lansat în fotbalul mare pe plan național ... Şi ... de aici ... jos "firma" de pe stadion !!! Păcat ...

digei
digei  •  14 Octombrie 2015, 07:22

Foarte bine.Au avut sansa lor atunci cand Hagi cauta un loc pt Academia lui.Ar fi salvat Farul cu banii lui poate ar fi convins niste politicieni locali sa dea bani si in fotbal macar o parte mica din cati bagau in cluburile de noapte si terasele din Mamaia.Dar toti l-au alungat incepand cu suporterii,ultrasii.Asta este,acum sa ramana pe drumuri vina le apartine in exclusivitate.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Octombrie 2015, 22:18

E Capitalism. E Romania . Cel mai mult m-a afectat falimentul Craiovei In rest ? Hei rup !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează