FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

Fanii „stegari” sunt pregătiţi să intre în campionat cu noul FCSR

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 16:56

Odată cu iminentul faliment al lui FC Braşov, fanii „stegari” şi-au anunţat intenţia de a forma o echipă nouă, cu care să plece „de jos”.

De la începutul lunii mai, atunci când s-au făcut auzite primele voci ale iniţiativei noului „Steagul Roşu”, suporterii au început să se mişte, iar acum spun că au toate actele noi formaţii pregătite, aşteptând doar răspunsul din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal, care trebuie să le comunice dacă vor debuta în Liga a 5-a sau a 4-a.

Liderii Ligii Suporterilor Stegari afirmă că au promisiuni din partea mai multor antrenori şi jucători care s-ar alătura proiectului, dar şi a unor societăţi comerciale care să susţină activitatea.

Nu în ultimul rând, LSS încearcă să obţină pentru noua echipă dreptul de a disputa pe Stadionul Tineretului partidele de pe teren propriu, indiferent de eşalonul din care vor face parte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează