FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

FC Argeș atacă promovarea în sezonul următor de Liga 1! Anunțul făcut de conducere

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2018 16:55

FC Argeș a trecut, pe teren propriu, scor 2-0, de liderul Dunărea Călărași după dubla realizată de căpitanul argeșenilor, Raul Costin.

Piteștenii se află pe locul patru, cu 62 de puncte, la fel ca și CS Afumați, cu două etape înaintea finalului de campionat.

"A fost, așa cum am spus, o evaluare riguroasă a lotului în returul eșalonului secund. Sigur vor fi câteva schimbări importante la nivelul lotului în pauza de vară.

FC Argeș va ataca, sezonul viitor, revenirea pe prima scenă fotbalistică a țării", spus oficialii formației argeșene.

Jucătorii antrenați de Emil Săndoi mai au de jucat în acest final de sezon doar cu UTA, în ultima etapă, pe teren propriu, în condițiile în care în etapa care urmează stă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  22 Mai 2018, 23:07

Va avea un sezon greu! Vine Petrolul, U Cluj, cele doua retrogradate, daca nu trei. Oricum SUCCES! Poate se va decide ca promoveaza 4 echipe sa faca liga 1 de 16 echipe, dar si asa va fi greu!

indolentuu
indolentuu  •  22 Mai 2018, 18:29

FC Argeș atacă promovarea în sezonul următor de Liga1!poate de liga 2 ca acolo joaca argesu sau trebuia scris ca ataca promovarea in sezonu urmator in liga1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează