FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FC BRAȘOV 4-0

FC Brașov, umilită de Chindia Târgoviște » "Stegarii" riscă să rateze promovarea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 19:24

Chindia Târgoviște a dat de pământ pe teren propriu cu FC Brașov, pe care a învins-o cu scorul de 4-0, în etapa a 29-a din liga secundă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 29 prin Pătru, care a trimis în poartă, după o centrare de pe partea stângă. Cherchez a stabilit scorul pauzei dintr-o lovitură de la 11 metri.

Imediat după revenirea de la cabine, Chindia a mai marcat o dată prin același Cherchez, după un contraatac foarte bun al gazdelor. Scorul final a fost stabilit de Nisipeanu, în minutul 80.

FC Brașov a ratat șansa de a urca pe locul doi după această etapă. "Stegarii" sunt pe locul 3, cu 49 de puncte, la două lungimi peste Chindia Târgoviște.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close