FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Fostul golgeter din Liga 1 a revenit în România! A semnat cel mai important "contract"

Articol de - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 11:45

Răzvan Lucescu şi Hamza Younes sunt doi dintre oamenii care au lăsat o impresie deosebită suporterilor Petrolului, s-au întors la Ploieși.

Cei doi au revenit pentru câteva ore în oraşul "aurului negru" pentru a fi părtaşi la un eveniment deosebit. Atacantul care marchează pentru grecii de la Skoda Xanthi s-a cununat, la Ploieşti, cu viitoarea lui soţie, Raluca, care îi va dărui, la vară şi un copil.

La eveniment a ţinut să participe şi antrenorul Răzvan Lucescu. Hamza Younes, 30 de ani, are rude la Păuleşti, o cunoscută comună de lângă Ploieşti, unde fotbalistul intenţionează să îşi construiască o casă.

 

8 goluri
în 12 meciuri are Hamza în prima ligă din Grecia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează