FOTBAL  »  LIGA 2  »  DIICOT

Fostul preşedinte de la Vaslui, Ciprian Damian, vizitat de procurorii DIICOT

Foto: ziuadecluj.ro
Foto: ziuadecluj.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 18:23

Mai multe percheziţii au avut loc astăzi în municipiul Vaslui, principala ţintă fiind Ciprian Damian, fostul preşedinte al celor de la Sporting Club Vaslui, echipa patronată de Adrian Porumboiu.

Ciprian Damian este finul lui Adrian Porumboiu, iar cei doi poartă de mai multă vreme un război al declarațiilor în presă. Patronul îl acuză pe fostul preşedinte de la FC Vaslui că i-a ascultat telefoanele şi i-a controlat mailurile.

"Au fost ridicate nişte sisteme de stocare, sînt aceleaşi care au fost ridicate într-un în urmă cu un an, într-un alt dosar. Erau sigilate, nici nu am mai apucat să le folosesc. Am dat şi o scurtă declaraţie. Este vorba de o reclamaţie a domnului Porumboiu, care acuză că i-a fost spart emailul personal şi cel de la societatea Comcereal. Domnia sa a mai făcut reclamaţii, care au fost clasate. Este obişnuit să facă reclamaţii. Nu am nici o legătură cu aceste acuzaţii, iar domnului Porumboiu îi transmit un singur mesaj: de ce te fereşti nu scapi!", a declarat pentru Adevărul, Ciprian Damian.

Adrian Porumboiu n-a vrut să comenteze acţiunile procurorilor DIICOT, însă a reamintit faptul că Ciprian Damian îi asculta telefoanele şi îi controla conturile de email.

"Nu este nici o noutate, telefoanele mele şi nu numai ale mele, au fost ascultate ilegal de Damian. Toate datele mele de contact din telefon le avea şi el. Tupeul a fost maxim atunci cînd m-a sunat de pe numărul preşedintelui României (Traian Băsescu n.r.). Eram cu o doamnă avocată şi a sunat-o pe ea, de pe numărul meu.

Am vorbit cu el la telefon şi i-am spus că dacă este aşa şmecher să mă sune de pe numărul preşedintelui. Şi m-a sunat. Cînd am verificat mi s-a răspuns de la Cancelaria Preşedintelui. Mi se pare neverosimil aşa ceva. De notorietate este şi faptul că în perioada în care se judeca la Tribunalul Vaslui cererea de insolvenţă a clubului de fotbal, instanţa era bombardată zilnic cu zeci de faxuri de pe numărul de fax al societăţii Comcereal, fără ca vreun angajat să folosească faxul. A consumat Tribunalul tone de hîrtie pe faxurile care erau dirijate fără acordul nostru", a declarat omul de afaceri Adrian Porumboiu.

Citeşte AICI mai multe detalii despre scandalul dintre Adrian Porumboiu şi Ciprian Damian.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rangers94
rangers94  •  15 Mai 2015, 18:58

Astepta dna-ul sa viziteze dinamo si asa .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează