FOTBAL  »  LIGA 2  »  CANICULĂ

Fotbalul românesc, aproape de o nouă tragedie » Un jucător a leșinat pe teren din cauza temperaturilor extreme

FOTO: Facebook CS Mioveni
FOTO: Facebook CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 20:18

Fotbalul românesc a fost astăzi aproape de o nouă tragedie, după ce un jucător a leșinat pe teren la un meci din Liga a 2-a.

Ionuț Burnea, jucătorul celor de la CS Mioveni, s-a prăbușit pe teren în minutul 33 al partidei pe care echipa sa a disputat-o pe teren propriu cu CS Afumați, 4-0.

Neatins de nimeni, Burnea a căzut inconștient, spre stupoarea jucătorilor aflați în jur. Staff-ul medical a intervenit imediat pe teren, stabilizându-l pe jucător, care în cele din urmă a ieșit pe propriile picioare de pe teren, anunță TV Dolce Sport. 

Imediat după incident, jucătotorul a fost înlocuit cu Alexandru Ichim.

La ora meciului, disputat azi la 11:00, temperatura la nivelul solului a fost de aproape 40 de grade!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
liviu79pit
liviu79pit  •  06 August 2017, 09:29

Cei de la FRF sunt de vina pt ca nu lasa echipele cu nocturna sa joace seara. Niste haimanale ordinare! Nu mai dati vina pe echipe, federatia este de vina!

titiduru22
titiduru22  •  06 August 2017, 07:34

Pe vremea lu Ceasca nu existau prea multe nocturne ,divizia B juca de la 11 iar A-ul la 3,4,5 dupa amiaza . Terminati cu vaicareala !

899920096740351
Cello Viorrin  •  06 August 2017, 07:02

Cei care programeaza partidele la asemenea ore sunt niste criminali. Cum este posibil ca in cazurile de cod de canicula sa programezi jocuri la orele 12;17;18? Echipele in cauza ar trebui sa nu accepte si sa nu intre pe teren. Daca vor fii decese cine va fii tras la raspundere: Televiziunile( ca asa se motiveaza ca orele de disputare sunt alese de televiziunu), LPF si/sau FRF. Sigur nu , ci mortul este devina ca a avut probleme cardiace, ca , controalele medicale nu s-au facut bla,bla,bla,bla, si asa ne mor tinerii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează