FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

FOTO A jucat împotriva lui Inter, iar acum e erou pentru suporterii lui FC Brașov: "Suntem mândri"

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 13:15

Aflându-se în dispozitivul de asigurare a ordinii publice, pe timpul meciului de fotbal din liga a IV-a dintre formațiile AS Olimpic Voila și AS SR Brașov disputat sâmbătă, plt.adj.șef Cocan Octavian a fost luat prin surprindere atunci când și-a auzit numele scandat de suporterii prezenți la meci.

Astfel, membrii Ligii Suporterilor Stegari și-au adus aminte de perioada anilor 1997-2005, când „Coco”, așa cum era alintat fostul mijlocaș, a evoluat pentru FC Brașov, timp de 2 ani în Liga a II-a și 5 ani în Liga I.

„Rezultatele și profesionalismul pe plan sportiv ale lui Octavian i-au oferit șansa să evolueze în meciul Inter Milano – FC Brașov din anul 2001 contând pentru turul I al Cupei UEFA. Suntem mândri că după încheierea activității sportive, Octavian a ales să intre în rândurile Jandarmeriei Brașov, unde, din 2006 își îndeplinește cu succes misiunile încredințate”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Brasov.

Suporterii lui AS SR au venit pregătiți cu un baner dedicat lui Cocan, al cărui fiu evoluează pentru formația înființată în această vară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
laurentiuci
laurentiuci  •  01 Octombrie 2017, 19:59

cea mai proasta meserie... :))

romulus65
romulus65  •  01 Octombrie 2017, 15:53

Cinste lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează