FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

FOTO Caz incredibil în fotbalul mic » Un arbitru a fost ameninţat cu un foarfece pe teren

Foto: gazetabt.ro +1   FOTO
Foto: gazetabt.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 14:35

O partidă disputată în Liga a IV-a Botoşani putea să aibă un deznodămînt tragic. Pentru că prelungise prea mult meciul, un arbitru a fost ameninţat cu un foarfece de tăiat viţa de vie de un suporter, informează gazetabt.ro.

Microbistul, aflat în stare de ebrietate, intrase pe teren supărat pe faptul că arbitrul nu mai fluieră finalul partidei. Scorul era 1-0 pentru echipa gazdă, CS Mihălăşeni, care juca împotriva grupării AS Roma. Iniţial, centralul dictase patru minute de prelungiri, însă, deoarece gazdele trăgeau de timp, a decis să prelungească meciul cu încă patru minute.

Suporterul recalcitrant a fost scos în cele din urmă de pe teren chiar de fotbaliştii de la CS Mihălăşeni, iar partida s-a încheiat cu acelaşi scor, fără alte incidente.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
comandhor
comandhor  •  20 Aprilie 2013, 10:59

Ala cu foarfecele e crapidist de mic

dash_berlin
dash_berlin  •  19 Aprilie 2013, 23:43
Postat de gymd pe 19 Aprilie 2013, 18:01

adi_stelistul: Pai dupa parerea ta de ovina, foarfece este una singura si foarfeca sunt mai multe :)))))))))))) dar de aveti Facultati domne :))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))

::))) hai ba ca nici tu nu esti acum vreun profesor de limba romana ::))))

catta81k1
catta81k1  •  19 Aprilie 2013, 23:37
Postat de adi_stelistul pe 19 Aprilie 2013, 18:24

Nici nu ma chinui sa aflu cum ai ajuns la concluzia asta (banuiesc ca e vorba de niste sinapse lipsa sau prost plasate), eu n-am zis nimic care te-ar fi putut incurca in halul asta, dar, daca vrei sa-ti si desenez, o fac: exista: un foarfece - doua foarfece (substantiv neutru) si exista: o foarfeca - doua foarfeci sau doua foarfece (subst. feminin) Imi imaginez ca e greu, dar incearca totusi. Daca nu, nu trebuie sa te descurajezi. Toti am inceput cu alfabetul. Zi: A!

iar daca vorbesti alta limba in romania mai exista si: o foarfeci - doi foarfece...eu nu ma pricep ce gen is...dar poate cineva ma ajuta...:D

Vezi toate comentariile (23)
Comentează