FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 3

FOTO Dică la penultimul meci pe banca lui SCM Pitești » A învins FCSB 2, scor 3-1

Foto: Alex Nicodim +10   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 22:00

SCM Pitești a învins-o pe FCSB 2 cu scorul de 3-1 în etapa a 29-a din Liga a 3-a, Nicolae Dică fiind pe banca argeșenilor.

Antrenorul va mai rămâne un singur meci la comanda lui SCM Pitești, pe care a promovat-o matematic în Liga a 2-a. După partida cu Alexandria din ultima etapă, Dică va prelua FCSB, care s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf.

Cornel Cernea a fost și el pe banca lui SCM Pitești astăzi, fiind antrenor cu portarii, însă acesta va merge cu Dică la FCSB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  20 Mai 2017, 00:31

Chiar daca merge la FCSB, Dica merita tot respectul pentru ce a realizat in acest sezon la SCM deoarece SCM este singura echipa neinvinsa din liga 3, ce sa mai spunem de faptul ca echipa asta are cel mai bun atac si cea mai buna aparare din liga 3.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează