FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

FOTO EXCLUSIV Aliat surpriză pentru giuleșteni » Unde au fost surprinși Alexa și secunzii Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 18:04

Rapidiștii primesc un ajutor surpriză în încercarea de a evita falimentul și retrogradarea în Liga B.

Dan Alexa și secunzii săi au fost surprinși în casa familiei Reghecampf, unde au discutat zeci de minute cu Anamaria Prodan, agent de jucători și soția tehnicianului Stelei, Laurențiu Reghecampf.

”Da, e adevărat că Dan Alexa și secunzii Rapidului au trecut pe la mine pe la birou și am discutat despre viitorul lor, despre transferuri și despre ce putem să facem pentru ca echipa asta să se poată prezenta la primul meci cu FC Botoșani. Așteptăm să vedem miercuri care este decizia finală în cazul clubului și sperăm să fie una pozitivă.

Simpatizez cu acest club datorită istoriei și al fanilor, și trebuie să facem orice ca această echipă să nu moară. Trebuie să fim alături de Rapid și de fotbalul românesc pentru că viitorul se anunță sumbru... Sper ca Rapid să evolueze în Liga 1, ar fi mare păcat ca echipa asta să moară. Mai mult, finul meu a renunțat la cererea de faliment împotriva Rapidului”, a spus Anamaria Prodan.

Mâine, într-o ședință care începe la ora 9:15, Rapidul speră că totuși cererea pentru suspendare a falimentului va fi aprobată de Curtea de Apel București. În caz contrar, clubul va fi retrogradat din Liga 1!

Interesant e că la întâlnirea dintre rapidiști și impresară a participat și Belu, fotbalist al Timișoarei. Iar Poli Timișoara este echipa ce îi va lua locul Rapidului în Liga 1 în caz că giuleștenii vor intra în faliment. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1532400640404110
Viorel David  •  20 Iulie 2016, 09:10

Aliat surpriza pentru jucatorii de la rapid care isi cauta alte echipe, nici dracu' nu mai crede in povestile cheliosului si ale lui dinu vamuyta, in cel mult 24 de ore pacientul impaiat si legat la aparate isi va da obstescul sfarsit.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Iulie 2016, 09:04
Postat de limitless pe 19 Iulie 2016, 19:31

Cu ce sa ajute MOPUL asta de sters pe jos Rapidul ? asta ar fii ultima nebunie..

Pai, cu Rapidul sterg pe jos toti, asa ca...

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  19 Iulie 2016, 21:57

mai are ...*** nevoie de un satelit!? Pai cred ca decat sa o accepte,ADEVARATII rapidisti mai bine *** in pauzele meciurilor din liga a V-a!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează