FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGILE INFERIOARE

FOTO Frumusețea fotbalului mic » Petrolul, U Cluj și Farul dau culoare fotbalului în ligile inferioare: și-au asigurat promovarea în Liga a treia

Suporterii au făcut spectacol cu jucătorii Petrolului la finalul meciului de sâmbătă seară //FOTO: Cristi Preda / GAZETA SPORTURILOR
Suporterii au făcut spectacol cu jucătorii Petrolului la finalul meciului de sâmbătă seară //FOTO: Cristi Preda / GAZETA SPORTURILOR

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2017 10:25

Sâmbătă s-au desfășurat 20 de meciuri pentru accederea în L3. Dintre echipele mari Petrolul, U Cluj și Farul și-au asigurat deja promovarea, în timp ce Oțelul e obligată să câștige returul de pe 24 iunie, după ce-a pierdut la limită la Mircești.

A fost sărbătoare mare la Răcari, acolo unde fanii "lupilor galbeni" au creat un show ca pentru meciurile din Liga 1. Peste 1.500 de ploieșteni au făcut deplasarea în județul Dâmbovița pentru manșa tur a barajului.

" Petrolul e al nostru, nu-i doar un slogan! E crezul celor care n-au dat un pas înapoi. Până n-au văzut din nou că soarele răsare" a fost bannerul uriaș al ultrașilor arborat pe toată tribuna înainte de startul partidei. Din cauza mizei mari pentru ambele echipe, fanii din Răcari s-au dat în spectacol! Au aruncat cu mai multe obiecte în teren, jocul fiind întrerupt de două ori!

După victoria de sâmbătă, care a asigurat accederea Petrolului în L3, ploieștenii pregătesc încă o lovitură de senzație: reîntoarcerea lui Geraldo. Acesta a dezvăluit la Digi că a fost sunat să se întoarcă la Ploiești:

"Am terminat contractul cu Astra și nu sunt dezamăgit că nu mi-au propus prelungirea contractului. Mă duc în vacanţă în Portugalia şi apoi voi lua o decizie. Am o ofertă din Liga 1, dar şi de la Petrolul, am vorbit cu Cristi Vlad.

UNIREA MIRCEȘTI - OȚELUL GALAȚI 1-0
Decisivul se joacă la Galați

Oțelul a produs surpriza neplăcută a primelor meciuri pentru accederea în L3. Partida s-a desfăşurat în satul Iugani din județul Iași, pe un teren denivelat și plin de dâmburi.

Chiar dacă au avut peste 200 de suporteri în deplasare, cu fumigene, torțe și steaguri uriașe, gălățenii susținuți frenetic n-au putut trece de Mircești. Gazdele i-au așteptat pe dunăreni cu un ansamblu folcloric compus din mai mulți localnici, printre care și mulți copii. Unicul gol al jocului a fost marcat în prima repriză.

24 otelul galati
*FOTO: Sorin Pană (Sportul Ilustrat)

24 otelul galati
*FOTO: Sorin Pană (Sportul Ilustrat)

U CLUJ - LĂPUȘUL TÂRGU LĂPUȘ 8-0
"Șepcile" trăiesc pentru culori

De ani de zile centrul orașului Cluj n-a mai fost blocat de suporterii Universității! S-a întâmplat sâmbătă, când mii de oameni îmbrăcați în alb-negru au pornit în marș spre stadion pentru a susține echipa "șepcilor roșii". Iar pe stadion s-au adunat 4.500 de oameni!

La fel ca la meciurile cu Dinamo, ori cu Steaua din L1, fanii au cântat tot timpul şi n-a lipsit coregrafia specială, totul sub motto-ul "Viaţa în alb-negru, plină de culoare" și sute de bannere cu semnul Universității. Goga a fost omul meciului, marcând 4 goluri, Lemac o "dublă", iar Hâmpea şi Takacs au avut câte o reuşită.

24 u cluj
*FOTO: Cristian Cosma (Facebook U Cluj)

PESCĂRUȘUL SARICHIOI - SSC FARUL 2-7
"În Constanța, doar Farul contează!"

700 de spectatori, dintre care 400 ai Farului, au urmărit meciul dintre campioana județului Tulcea și câștigătoarea campionatului din Constanța. Pe o ploaie torențială și un cer negru, fanii au făcut spectacol pe toată durata partidei.

Galeria a fost la înălțime și a scandat de mai multe ori pe timpul meciului: "În Constanța, doar Farul contează!". Chiar dacă a fost un meci cu 9 goluri, fanii gazdelor au făcut scandal pe Facebook: "«Mulțumim» domnilor jandarmi care pe noi, suporterii gazdă, ne-au lăsat fără o sticlă de apă în stadion, pe când suporterii oaspeți au intrat în stadion cu petarde și fumigene".

Rezultatele barajelor pentru L3

CS Strehaia (MH) - Voința Saelele (TR) 2-4
Pescărușul Sarichioi (TL) - SCC Farul (CT) 2-7
Dentaș Tărtășești (DB) - Petrolul Ploiești (PH) 0-3
U Cluj (CJ) - Lăpușul Tg. Lăpuș (MM) 8-0
Bihardioszeg (BH) - Șoimii Lipova (AR) 1-6
FC Avrig (SB) - Unirea Bascov (AG) 1-0
Mureșul Rușii-Munți (MS) - Viitorul Ghimbav (BV) 0-2
CS Amara (IL) - Metalul Buzău (BZ) 0-4
Dunărea Giurgiu (GR) - Agricola Borcea (CL) 2-2
Mureșul Toplița (HR) - ACS Tg. Secuiesc (CV) 0-3
Internațional Bălești (GJ) - Tractorul Cetate (DJ) 2-1
Viitorul Dăești (VL) - AS Milcov (OT) 0-0
Unirea Tășnad (SM) - Dumbrava Gâlgău-Almașului (SJ) 2-1
ACS Dumitra (BN) - Bucovina Rădăuți (SV) 0-0
Sănătatea Darabani (BT) - Viitorul Curița (BC) 1-0
Victoria Traian (BR) - FC Gârceni (VS) 4-0
Unirea Mircești - Oțelul Galați (GL) 1-0
Poiana Teiului (NT) - CSM Focșani (VN) 1-2
Viitorul Caransebeș (CS) - Șurianu Sebeș (AB) 1-2
Inter Petrila (HD) - ACS Ghiroda (TM) 1-2
Progresul Spartac (B) - Voința Crevedia (IF) 0-3 ("masa verde")

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
1514694971923288
Iancu Marian  •  19 Iunie 2017, 21:32

Sper ca toate echipele de traditie sa reusasca sa intre in prima divizie U CLUJ, POLI TIM ,ARGES ,0TELUL PETROLUL ,UTA, RAPID . SI MAI ALES FC F A R U L constanta lupta FARUL HAI IN A.

helioglobalus
helioglobalus  •  19 Iunie 2017, 19:19

Ce înseamnă tradiţia! Suporterii nu pot fi prostiţi cu clone...Farul în liga a 3 a va avea mai mulţi suporteri (poate nu spectatori, dar galerie) decât campioana Viitorul. Nu poţi compara Pe U Cluj , Oţelul şi Petrolul cu Chiajna, Voluntari şi Juventus!

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Iunie 2017, 11:04

Bravo U ! Felicitari. Sa fie intr-un ceas bun! HaideU si ..CFR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează