FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZON

FOTO Gazon dezastruos pe care s-a jucat un meci de Liga a 2-a: "Nici nu putem să pasăm cum trebuie"

 FOTO: Gabriel Toth (druckeria.ro)
 FOTO: Gabriel Toth (druckeria.ro)

Articol de , - Publicat luni, 30 octombrie 2017 12:19

"Marea performanţă începe aici!". Acesta este sloganul Ligii 2, dar meciul dintre Snagov și ASU Poli s-a jucat într-o mlaștină, antrenorul oaspeților, Bogdan Andone, trăgând un semnal de alarmă cu privire la condițiile în care se desfășoară partidele.

Timișoara a părăsit învinsă terenul de la Ghermănești, 1-0, după o luptă de 90 de minute în nămol. Terenul arăta ca o orezărie, iar mingea nu putea să fie pasată pentru că se oprea în bălțile uriașe. "Cum să jucăm fotbal în condițiile astea? Apa băltește pe tot terenul, nici nu putem să pasăm cum trebuie. Când i-am spus arbitrului, nici nu ne-a băgat în seamă, nu l-a interesat absolut deloc", spun jucătorii timișoreni.

Bogdan Andone, tehnicianul ASU Poli, a fost singurul care a comentat pe marginea acestui subiect. "Cum am spus tot timpul, nu văd cum acești jucători tineri pot progresa în aceste condiții, cu deplasări lungi și terenuri impracticabile.

Ce aș putea să le mai spun? Dați cât mai tare în ea și hai, la bătaie! Păi, ăsta e fotbal?! Asta se vrea în România? Nu știu cum sunt omologate asemenea stadioane, cum e acesta de la Snagov și alte două-trei, pe care chiar nu se poate juca fotbal! Dacă oamenii din conducerea fotbalului cred că acești copii pot progresa, așa să fie. Sunt lucruri care mă depășesc și văd că nimeni nu caută nicio soluție", s-a plâns antrenorul.

Chiar dacă timișorenii au condus cap-coadă ostilitățile, gazdele au deschis scorul repede în minutul 5 prin Cristian Bustea, care l-a lobat pe portarul Dur-Bozoancă, cu un șut de la 16 metri. "A fost un meci de luptă, iar gazdele au profitat, nici nu pot să o numesc ocazie de gol, ci doar un șut. Din păcate, noi am ratat cu seninătate, nu am luat deciziile cele mai bune, iar la singurul lor șut spre poartă am primit gol", a mai declarat Andone. 

"Și anul trecut am jucat la Ghermănești și a fost un teren impracticabil. Pe o asemenea suprafață de joc, valorile se egalizează în jos" Gabriel Vochin, antrenor secund ASU Poli

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
americanu197
americanu197  •  30 Octombrie 2017, 14:50

deplasari lungi ca suntem prea saraci sa platim bilete low cost de la timisoara la bucuresti... nu se vrea performanta se vrea doar reprezentare

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Octombrie 2017, 13:06

e mai bun decat ala de la ASA-Pandurii de anul trecut. Avram poate sa confirme :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează