FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

FOTO O echipă de legendă, cu patru titluri în palmares, revenire spectaculoasă! A promovat în Liga a doua după șapte decenii

Foto: Pressalert.ro +6   FOTO
Foto: Pressalert.ro

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 22:03

FC Ripensia Timișoara a învins cu 4-0 pe Pandurii II Tg. Jiu și a promovat după 69 de ani în Liga a 2-a.

Bănățenii aveau să deschidă scorul în minutul 33 prin Adrian Zaluschi, care a transformat foarte bine o lovitură de pedeapsă. Cu un minut înainte de pauză Dumiter l-a învins pe portarul advers după ce a rămas singur cu acesta. Dubla de pe final a lui Mediop avea să aducă victoria care duce Ripensia în ”B”.

"În primul rând îi felicit pe acești jucători minunați, care azi au fost, ca și pe parcursul acestui campionat, minunați, au dovedit că au caracter. Îi felicit pe cei din spatele nostru, conducerea Ripensiei… Vestiarul și-a dorit dintotdeauna, de când am preluat echipa. Odată cu trecerea timpului au devenit din ce în ce mai puternici.

Chiar și statistica arată că meritam locul 1. Intensitatea la care am jucat, exactitatea, constanta, ne dă dreptul să sperăm la ceva în perioada aproapiată. Mă bucur că au avut încredere în mine și am reușit să le transmit această mentalitate de învingător”, a declarat Remus Steop, tehnicianul lui ”Ripi”, conform Pressalert.ro.

FC Ripensia Timișoara: G. Gakos – Ad. Popa, Vlădia, Hecsko, C. Toma – Dumiter (80 L. Luca), Zaluschi, Stoi (65 Mânecan), Nanu (61 An. Popescu) – Mediop, Matiș (75 Golda). Antrenor: Remus Steop.

Pandurii II Tg. Jiu: D. Popescu – Brînzan, Tătaru, Negrescu, R. Goșa (26 Gruia) – R. Dumitru (46 An. Dragu), Trancău, Cioiu (83 Ilina), Vodă – Dănăricu (87 Frățilescu), Mărgărit.

ripensia promo 54

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
the_gunner
the_gunner  •  27 Mai 2017, 03:10

Intotdeaunagasesc pe site comentarii de la unul -bulevardul Magheru . Niciodata asta nu comenteaza la obiect (articol ) .Intra numai in polemici absurde gen ,a mea e mai mare ,tatal meu e mai tare ca al tau ,sau eu am arma si tu n-ai .Ar trebui ca moderatorul sa-i interzica accesul si sa lase oamenii seriosi sa dezbata tema . Cit priveste articolul ,un calduros bravo Ripensiei ! Citi oare stiu de echipa din anii '30 ?Atacul de legenda cu Bindea-Beke-Csolack-Schwartz -Dobay ?De mijlocasul de otel Kotormany, sau de cel mai bun executant de penaltiuri ,portarul Zombory ? Pacat ca autorul n-a intrat mai amanuntit in istoria acestui club ! Merita !

hodoni
hodoni  •  27 Mai 2017, 16:47
Postat de corectu pe 27 Mai 2017, 07:31

Doua echipe din Timisoara in Liga a 2-a?Vine si a treia?Nu e cam mult?

Cam mult ?...cate echipe sunt in Liga I din * orasul cu pendula *?...plus ca ultima etapa ati aranjat ca Poli Tim sa joace sambata , iar voi cu Chiajna si Pandurii ...Duminica , o sa aveti timp ptr aranjat .

hodoni
hodoni  •  27 Mai 2017, 16:24

Astia din * orasul cu pendula *...mai abtineti-va de la comentarii jignitoare la adresa banatenilor , noi am fost ani la rand fruncea la fotbal , cand au venit comunistii ne-ati dat la o parte si ati infiintat echipa militiei , securitatii , si echipa armatei...ati distrus fotbalul . Iar ala de pe magheru...stai linistit in *** ta ...Hai Ripensia !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează