FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

FOTO Fanii s-au enervat după ce au văzut noul echipament al lui FC Argeș: "Design absolut unic în istoria fotbalului mondial"

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 20:27

FC Argeș, locul 6 din Liga a 2-a, a disputat azi o partidă amicală cu Petrolul Ploiești, echipă din Liga a 3-a.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a surprins pe toată lumea cu echipamentul în care a jucat amicalul. Pe lateralul tricoului alb-violeților apărea sigla echipei, tăiată pe jumătate.

Pe o pagină de facebook a echipei, fanii au criticat în termeni duri decizia conducerii, sigla și modul de amplasare a siglei, anunțând că vor face o sesizare către Macron, firma producătoare a echipamentului. În plus, fanii le cer celor din Primăria Pitești să fie mai atenți la siglă.

"Prostia care taie vulturi. La amicalul de astăzi cu Petrolul, nu am putut să nu remarcăm noile tricouri ale FC Argeş. Mintea creativă, şi probabil colectivă a celor din club, a rodit un "design" absolut unic în istoria fotbalului mondial: sigla clubului tăiată pe jumătate şi plantată pe partea ficatului. Da, am mai văzut sigle în degrade pe fundalul materialului, sigle din care se vede un detaliu însă ce au făcut ei aici, bate orice imaginaţie. Dacă FC Argeş ar avea oameni pricepuţi la departamentul imagine, scena asta nu exista. Pentru că sigla FC Argeş era protejată de astfel de idei tâmpite printr-un Manual de Identitate Vizuală (care reglementează ce ai voie şi ce nu să faci cu un logo, adică să nu îţi bati joc, mai exact).

O să trimitem o sesizare producătorului Macron în Italia, (al treilea brand sportiv în anul 2017 în competiţiile UEFA) să ia atitudine despre cum le este afectată, la rândul lor, imaginea.

Ne-am dori ca Primăria Piteşti să conştientizeze importanţa imaginii FC Argeş şi să selecteze mai atent pe mâna cui lasă exploatarea unui brand valoros al fotbalului românesc" se arată pe pagina de Facebook FC Argeș.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
superiorus
superiorus  •  11 Februarie 2018, 06:40

Apropo, FC Arges ocupa pozitia a 7-a. Poate corectati si asta ;)

121476284914194
Vasile Tache  •  10 Februarie 2018, 22:44

Daca oricine altcineva ar fi facut o greseala cat de mica si nevinovata,deontologii Tolo/ro si MAndries ar lua toate masurile sa-l striveasca ,sa-l distruga pt asa chestiune!Dar ca dupa o juma de sezon GSP-ul condus de T0lontan sa nu stie ca Petrolul activeaza in liga 3 este infiorator! Asta se vede ca aici la GSP se face mai mult politica si mai putin sport.

superiorus
superiorus  •  10 Februarie 2018, 21:45

Pentru o vizualizare mai buna: https://fcarges.club/fotbal-doar-pe-jumatate/

Vezi toate comentariile (5)
Comentează