FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

FOTO Scandal în Liga a 2-a » Jucătorii de la Gloria Buzău au intrat pe teren, dar au refuzat să joace și au pierdut meciul

FOTO: Facebook +7   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 12:19

Jucătorii celor de la Gloria Buzău au refuzat să joace astăzi meciul contra celor de la CS Balotești.

După ce au întârziat 15 minute, fotbaliștii de la Gloria Buzău au intrat pe teren și au afișat mesaje precum "Buzăul nu face blaturi!" și "Dreptate pentru Buzău".

Astfel, jucătorii de la Gloria au protestat împotriva deciziei FRF de a penaliza echipa și pe fotbaliști ca urmare a unui scandal izbucnit din cauza unor meciuri trucate la pariuri.

După acest incident, CS Balotești a câștigat meciul "la masa verde", scor 3-0. În etapa viitoare, Gloria Buzău va juca împotriva celor de la Bucovina Pojorâta și sunt șanse ca buzoienii să piardă tot cu 3-0.

Comisia de Disciplină a Federației a dictat sancțiuni în valoare de peste 200.000 € și 174 de luni de suspendare cumulate, în cazul blaturilor pentru pariuri făcute de o parte a jucătorilor Gloriei Buzău (detalii AICI).

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nealiniatul
nealiniatul  •  28 Mai 2016, 21:46

Clubul in faliment iar catelul ala de Bunica si altii cumpara masini de zeci de mii de euro...probabil ca din salariul de la Gigi Becali pentru sutul ala din greseala.Sper ca DNA sa isi faca treaba si sa ii puna la puscarie , unde le este locul pe toti astia care isi bat joc de un oras si de o tara intreaga.Nu se fereau de nimeni si toata lumea de la club a stiut .Iar "Vioara' ala sa nu o mai dea pe politica.El trebuie sa invete ceva gramatica.Sper sa aiba timp dupa gratii. Iar voi copii, fotbalisti, stati deoparte si jucati fotbal.Loaze ca astia trebuie sa dispara din fotbal ca decit isi bat joc de munca voastra.

nealiniatul
nealiniatul  •  28 Mai 2016, 21:26

Jucatorii ar trebui sa isi vada de treaba si sa joace. Betivanul ala de Ion Viorel chiar a facut circul ala cu meciurile.Va garantez suta la suta. Mai nou candidat la primarie, o sa ajunga si la puscarie ca acolo ii este locul.A venit cu jucatorii lui de la Otopeni si ii juca pe aia tot timpul fiind pe mina.Meciurile din Turcia au fost aranjate de un "mare' impresar din Caransebes Bojin Eutin. Iar Tulpan ala a stiut précis de tot.Chiar eu I-am spus intr-o discutie la telefon. Dar stiau pina si ciinii de la stadion.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close