FOTBAL  »  LIGA 2  »  TROFEU

GALERIE FOTO Trofeul pentru câștigătoarea Ligii a 2-a aduce cu cel din Europa League

FOTO: FRF.RO +5   FOTO
FOTO: FRF.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 18:02

Federația Română de Fotbal a prezentat azi trofeul Ligii a 2-a, în cadrul unui eveniment la Casa Fotbalului, în sala "Nicolae Dobrin".

Noul trofeu are o înălțime de 60 de centimetri și cântărește 13 kilograme. E realizat din bronz acoperit galvanic cu 20 de microni de argint, scrie  frf.ro.

De asemenea, sursa citată mai precizează că trofeul este transmisibil, fosta deținătoare urmând să rămână în vitrină cu o replică a acestuia.

"Noul trofeu reprezintă un simbol și o responsabilitate. Este simbolul concret al performanței din teren, dublate de cea a echipei manageriale. Și o responsabilitate pentru că certifică, prin acordarea lui, misiunea echipei câștigătoare din Liga 2 de a continua parcursul pe aceeași linie, la un nivel superior”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Trofeul va fi primit în acest sezon, cel mai probabil, de Dunărea Călărași. Formația lui Dan Alexa are 4 puncte în fața lui Hermanstadt, cu două etape înainte de final.

FOTO: FRF.RO

europa league trophy 004

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eugen_76pan
eugen_76pan  •  24 Mai 2018, 09:15

de ce *** nu fac unul si pentru liga 1/numai chinazari penibile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  23 Mai 2018, 21:07

Este clar mai frumos decit cel de la Liga I ! Vai de noi !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează