FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV - BRĂILA

GALERIE FOTO Veste excelentă pentru viitorul unui club important din România!

FOTO: Bogdan Bălaș +13   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 10:36

FC Braşov a pierdut, ieri după amiază, meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-2, dar a depăşit, astăzi, un nou moment critic în viaţa echipei care trăieşte, de la o zi la alta, sub ameninţarea falimentului.

Braşovenii au primit un nou termen în dosarul în care se cere falimentul clubului, până la 20 septembrie, pentru a demonstra că se pot depăşi marile probleme din punct de vedere financiar.

În ciuda eşecului din partida de ieri, cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-2, Braşovul poate spera, în continuare, la locurile doi şi trei din clasamentul Ligii a II-a chiar dacă demersul pare din ce în ce mai greu realizabil.

În etapa care urmează, cea cu numărul 33, jucătorii antrenaţi de Cornel Ţălnar merg la Snagov pentru confruntarea cu Metalul Reşiţa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează