FOTBAL  »  LIGA 2  »  FALIMENT

George Copos, lăudat pentru perioada în care a patronat Rapidul: "Meritul i-a aparținut în totalitate"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 10:12

Răzvan Lucescu l-a lăudat pe George Copos pentru deciziile luate în perioada de succes a Rapidului, când giuleștenii se băteau la titlu în România.

"Pentru ce a ajuns Rapid la acel moment, să fie o echipă respectată în Europa, să redevină o forță în fotbalul românesc, meritul i-a aparținut în totalitate lui Copos.

Până la urmă, el a adus antrenori care au facut o muncă bună acolo, el a adus jucători care au dat multe pentru club și au ridicat performanța clubului", a afirmat fostul antrenor al giuleștenilor, Răzvan Lucescu.

George Copos a deținut Rapidul din 1993 până în 2013, perioadă în care gruparea alb-vișinie a câștigat două titluri de campioană și de patru ori Cupa României și a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA în sezonul 2005-2006.

Rapidul a încetat să mai existe după ce Curtea de Apel a respins recursul făcut de SC FC Rapid SA în privința falimentului, iar palmaresul și bunurile clubului vor fi scoase la vânzare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  05 Ianuarie 2017, 15:19

Asta asa e dar si distruerea clubului tot meritul sau este...asa ca mai usor cu articole laudative. A incercat sa spele putina dand din mana in mana o societate pentru o a falimenta cu intentie. Este o practica actuala a societatilor comerciale care sunt vandute in insolventa de mai multe ori si i final ca sa li se piarda urma ati q#icit ajunqe la un cetatean de peste Prut :)))

ray51
ray51  •  05 Ianuarie 2017, 12:12

Razvane, nu cred ca ai o memorie scurta si selectiva. Cand ai adus 'bani de acasa' ca sa achiti drepturi pentru jucatori, este un fapt sau a fost un mic joc de imagine?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează