FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Gigi Becali primeşte o nouă lovitură din partea unei legende: "Eu nu mă identific cu FCSB, ci cu Steaua. Îmi fac și abonament"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 20:29

După o lungă perioadă în care a fost indecis în privinţa echipei pe care să o susţină, fostul mare jucător al Stelei Gabi Balint a declarat că va încuraja proiectul Armatei, în special datorită foştilor colegi de generaţie care s-au alăturat deja echipei CSA.

"Eu nu mă identific cu FCSB, ci cu Steaua '81-'90, unde am activat eu. Acum, pentru că s-a înființat această echipă, unde sunt și foști colegi de-ai mei , voi fi cu ei. Îmi voi face și un abonament, două, trei, dacă este cazul.

Până la urmă, fiecare are dreptul să aibă propriile preferințe. De ce m-aș certa cu Ilie Dumitrescu sau cu Helmuth Duckadam pentru că avem opinii diferite? Eu mă bucur că s-a format această echipă, despre care vom vedea dacă va avea forța de a promova sau nu an de an spre Liga 1", a declarat Balint, la TV Digi Sport. 

CSA Steaua va afla cel mai probabil pe 20 august dacă noua echipă va evolua în Liga a patra sau în Liga a cincea.

Citeşte şi:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (154)
854605894625108
Silviu Apostol  •  20 Iulie 2017, 12:38

Si care e "lovitura" ?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Iulie 2017, 11:15

Nu mai ai loc de "Legendele Stelei"! Oare acesti indivizi nu intele ca suntem in secolul XXI si ca - fosta-i Lele, cat ai fost! - tine de secolul trecut? Acest asa-numit "razboi" este unul intretinut, artificial, de catre presa (mai ales cea "de scandal"!) care propoveduieste binele fotbalului romanesc, dar "sapa", temeinic, la temeila sa, instigand la zazanie, scandal si vorbe de ocara, colportate de persoane care acum, dupa ce le-a apus steaua, incearca sa se "reinventeze", clamand niste vremi de mult apuse.

observator_federal
observator_federal  •  20 Iulie 2017, 10:25
Postat de jalabert pe 20 Iulie 2017, 08:41

nimeni nu te opreste sa-ti dai tot salariu la fotbal dar nu poti obliga toti cetatenii acestui stat sa fie obligati sa contribuie la placerea ta. se vede ca esti un comunist incurabil care crede ca stie ce e bine pentru altii. avem drepturi prostule iar printre drepturile pe care le avem unul este sa refuzam finantarea unui sport pentru ca vrea asta un prost ca tine.

Dar nici nu poti obliga cetatenii acestui stat sa suporte terfelirea in massmedia a ideii de sport si fair-play, ba sa mai si plateasca abonamente TV ca sa vada promovata la ore de varf proasta crestere si smechereala lacoma in persoana lui Gigi sau propaganda fatisa (exces de zel, pe alocuri) pentru experimentul FCSB - cel care falsifica si manjeste istoria clubului sportiv al armatei române... Deranjanta situatie, se cam intrece masura bunului simt!

Vezi toate comentariile (154)
Comentează