FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Gură de oxigen la Satu Mare! Se plătesc restanţele din primele luni ale anului

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 16:34

Olimpia Satu Mare va regla problema jucătorilor mai vechi de la echipă care au restanţe financiare mari din primele luni ale anului.

"Jucătorii mai vechi de la echipă vor încasa cele trei salarii restante. Ceilalţi vor primi, la rândul lor, în aceste zile, încă un salariu. Facem eforturi să normalizăm situaţia", a precizat Atilla Karda, preşedintele clubului sătmărean.

Acesta a completat: "suntem, cred, printre puţinele echipe din liga secundă cu toate dările la stat plătite la zi. Am asigurat, în iarnă, un cantonament în Cipru pentru că aveam o poziţie favorabilă de a ataca promovarea. Trebuia să facem toate eforturile, atunci, pentru a ne înscrie în cursă".

Bogdan Andone nu are garanţia că va rămâne şi în sezonul următor la echipă iar zvonurile îl dau pe Laszlo Balint favorită să preia formaţia din Satu Mare dacă actualul tehnician nu îşi va continua mandatul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează