FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANȚA

Ilie Stan și-a dat demisia de la Farul » Care au fost motivele despărțirii de echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 15:52

Cu 4 înfrângeri în tot atâtea meciuri din play-off-ul Seriei I din liga secundă, Ilie Stan a decis să renunțe la banca tehnică a Farului Constanța, formație pe care a preluat-o pe sfârșitul sezonului regular.

Cu 0 puncte în 4 meciuri de play-off și cu 14 goluri primite, Farul a ajuns să ocupe ultimul loc fără nici o șansă de promovare.

La baza deciziei nu stau numai rezultatele modeste din ultima vreme, ci și faptul că ajunsese să fie destul de contestat de suporteri, dar și cearta cu golgeterul echipei Adrian Pătulea, care între timp a plecat de la echipă.

Dunărea Călărași e lider în Seria I din liga a doua, cu 31 de puncte la egalitate cu Rapidul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează