FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

Încă o echipă de fotbal din România s-a desființat!

Foto: timponline.ro
Foto: timponline.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 17:35

FC Bistrița s-a retras din Liga a 3-a după 21 de jocuri disputate în acest sezon. Președintele clubului, Florin Sângeorzan, a trimis înștiințarea la FRF, iar echipa sa n-a mai fost programată pentru etapa următoare, anunță timponline.ro.

Echipa bistrițeană se afla într-o situație dezastruoasă în campionat, unde era ultima cu doar 8 puncte strânse în acest sezon și cu un golaveraj incredibil: 15-65.

În tur, pentru FC Bistrița jucau fotbaliști precum Sergiu Costin, Alin Chibulcutean și Adrian Nalați, însă pe parcursul sezonului aceștia au părăsit echipa.

Astfel, după dispariția Gloriei Bistrița și după retragerea celor de la FC Bistrița, orașul în care Jean Pădureanu a condus fotbalul vreme de zeci de ani a rămas cu două echipe: Academica Gloria și ACS Dumitra, ambele evoluând în Liga a 4-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jalabert
jalabert  •  14 Aprilie 2017, 10:16
Postat de mircea_cjn pe 14 Aprilie 2017, 10:12

O sa ramana la fotbal numai liga valahă. Cu Juventus Bucuresti, Chiajna, Voluntari, Otopeni, Pantelimon, Magurele... Si Gigi cu *** lui.

important e sa nu mai avem echipe finantate de la buget. asta este capitalismul. daca eu am bani sa fac echipa la savadisla merg daca am potenta financiara si in liga campionilor. care e problema?

jalabert
jalabert  •  14 Aprilie 2017, 10:12
Postat de unico_biancorossi pe 13 Aprilie 2017, 17:58

Astfel, după dispariția Gloriei Bistrița și după retragerea celor de la FC Bistrița, județul în care Jean Pădureanu a condus fotbalul vreme de zeci de ani a rămas doar cu două echipe: Academica Gloria și ACS Dumitra, ambele evoluând în Liga a 4-a................ deci, un judet intreg mai are doar 2 echipe de fotbal, nu zau ? judetul sau municipiul, bai, nulitatilor ?

se vede ca esti dinamovist pentru ca prostioa e la ea acasa. specifica clar orașul în care Jean Pădureanu a condus fotbalul vreme de zeci de ani a rămas cu două echipe

mircea_cjn
mircea_cjn  •  14 Aprilie 2017, 10:12

O sa ramana la fotbal numai liga valahă. Cu Juventus Bucuresti, Chiajna, Voluntari, Otopeni, Pantelimon, Magurele... Si Gigi cu *** lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează