FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Încă o problemă pentru Borcea? Mititelu atac dur la fostul patron al lui Dinamo: "Fac plângere la DNA, am crezut că are obraz"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 22:11

Azi, la Curtea de Apel, a avut loc ultimul termen din dosarul dezafilierii Universității Craiova. Printre cei audiați s-a numărat și Cristi Borcea.

Mititelu l-a atacat dur pe Borcea, împotriva căruia e gata să depună plângere penală la DNA pentru mărturie mincinoasă.

"M-am simțit umilit, credeam că are obraz, dar din punct de vedere juridic nu ne afectează pentru că la dosar există înregistrările audio. El a mințit ca un om fără obraz.

A zis că Mitică s-a opus la excludere, a încercat să facă în așa fel încât să-i avantajeze pe inculpați. Minciuna e cât Curtea de Apel de mare. O să fac plângere penală, pentru mărturie mincinoasă, la DNA. Dovezile sunt clare, înregistrările audio, iar el a spus sută la sută invers de ce a făcut pe înregistrare.

Borcea avea interes, Găman și Bărboianu erau temporar la Dinamo și dacă Universitatea Craiova era exclusă automat cei doi nu mai aveau nicio obligație să se întoarcă la club.

El e bine îmbrăcat, e chipeş, dar ca și cunoștințe și caracter e zero barat. Ei au vrut să îmi ia mie clubul, să-l dea lui Mihai Rotaru și au aplicat diverse metode abuzive și s-a ajuns să existe această echipă CS U Craiova", a declarat Adrian Mititelu la TV Digi Sport. 

Citește și: Azi a avut loc un nou termen în cazul dezafilierii Craiovei » Borcea a venit în sala de judecată! Ce declarații a dat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Martie 2017, 08:35

La ce te asteptai, mai Mititelule, de la escrocul de Borcea? Nu ai inteles ca acesta face parte integranta din sleahta de profitori care au distrus fotbalul roamnesc, in frunte cu acest malefic cuplu Saudu-Dragomir? Nu ai stiut ca la aceste specimene de infractiori notorii nu exista cuvintul onoare? Esti un naiv daca ai crezut, dupa cite ai patimit, ca acest mare escroc, Borcea, va avea ceva ce ar avea legatura cu onoarea! Acest speciment ar trebui pus intr-un vas cu formol si aratat tuturor generatiilor viitoare de felul in care poate sa ajunga "mare domn" un individ care nu are nici studii, nici demnitate si nici onoare. Un farseor care trebuie expus la Antipa, alaturi de consoarta lui, "marea feblete", Pelinel, atita timp cit va mai avea ceva din agoniseala cu butelii.

stiinta
stiinta  •  09 Martie 2017, 08:15

Dinamo l-a luat pe Barboianu și Gaman. Avea interes direct sa fie exclusa Craiova pt a nu revendica suma de bani. Borcea era reprezentantul cluburilor și ieri la proces, nici măcar nu știa dacă Craiova retrogradase sau nu...'sa tot ai' așa reprezentant în CExecutiv

499700600237659
Criss Criss  •  09 Martie 2017, 07:34

Ăsta o reclamă şi pe nevastă-sa la dna dacă nu îi face mâncarea bună.Are nevoie de medicamente,săracul

Vezi toate comentariile (12)
Comentează