FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - OLIMPIA SATU MARE 2-0

Încă o victorie importantă pentru UTA în Liga a 2-a » Cum arată lupta pentru promovare

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 18:51

UTA "Bătrâna Doamnă" a făcut astăzi un nou pas spre promovarea în Liga 1, după ce a învins-o pe Olimpia Satu Mare, scor 2-0, în primul meci al etapei a 31-a din Liga a doua.

Primul gol al partidei a fost reușit de ex-dinamovistul Sorin Strătilă, în minutul 11, care a înscris în urma unei lovituri de cap din cinci metri. 

Arădenii au închis tabela, în minutul 93, când, la una dintre ultimele faze ale meciului, Marius Curtuiuș l-a învins pe goalkeeper-ul sătmărenilor printr-un voleu superb de la 18 metri.

Arădenii ajung astfel la trei victorii consecutive, după ce în precedentele două etape au reușit să câștige duelurile cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, și Juventus București, 2-1.

Grație acestui succes, echipa lui Laurențiu Roșu a urcat pe poziția secundă în clasament, cu 56 de puncte, cu două lungimi peste Sepsi Sfântu Gheorghe și cu patru mai multe decât FC Brașov.

Juventus București e lider detașat, cu 66 de puncte.

Miercuri și joi au loc și celelalte partide din cadrul etapei a 31-a a ligii secunde:

Miercuri:

ASU Politehnica Timişoara - Juventus Bucureşti, ora 15:00
Metalul Reşiţa - FC Academica Clinceni, ora 17:00
Dacia Unirea Brăila - CS Mioveni, ora 17:00
Foresta Suceava - FC Braşov, ora 17:00
Chindia Târgovişte - Luceafărul Oradea, ora 17:00

Joi:

CS Baloteşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 17:30

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1212173745576990
Dario Claudiu  •  25 Aprilie 2017, 20:24
Postat de romeverest pe 25 Aprilie 2017, 19:47

UTA era iesita din cartile promovarii, dar cineva, undeva sus, a hotarart ca ar fi mai bine sa promoveze !! De ce sa promoveze Sepsi, daca nu are un stadion, sau F.C. Brasov, care se lupta cu insolventa ?? Asa se explica ultimele blaturi ordinare facute de catre aradeni !!

Ba baiatule Uta e in aceeasi situatie ca si cei de la Sepsi.Daca nu stiai noi jucam meciurile de "acasa"intr-o comuna din Arad.Noi,Aradul inca nu avem un stadion omologat pentru Liga 1.Nu te trezi sa vorbesti daca nu stii.Documenteaza-te mai intai inainte sa acuzi!!

romeverest
romeverest  •  25 Aprilie 2017, 19:47

UTA era iesita din cartile promovarii, dar cineva, undeva sus, a hotarart ca ar fi mai bine sa promoveze !! De ce sa promoveze Sepsi, daca nu are un stadion, sau F.C. Brasov, care se lupta cu insolventa ?? Asa se explica ultimele blaturi ordinare facute de catre aradeni !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează