FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME FINANCIARE

Încă un club din România are mari probleme financiare: "În acest moment, finanţarea este oprită!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 18:50

Dunărea Călărași, echipă din Liga a 2-a, se înscrie pe lista celorlalte echipe din eșalonul secund care au probleme cu banii.

Președintele Dunării Călărași, Bogdan Leu, a vorbit despre finanțarea echipei și spune că formația sa nu a plecat în cantonament din cauza faptului că n-a avut bani.

"Nu vorbim de sume, dar vorbim despre un control al Curţii de Conturi, care ne-a transmis că finanţarea nu a fost tocmai legală. Noi sperăm să nu fie aşa, să primim în continuare finanțare. Acum trebuie să vedem ce putem îndrepta pentru a putea regla şi a intra în legalitate.

În acest moment, finanţarea este oprită! Din acest motiv, nu mai putem să plecăm în cantonament, că nu avem cu ce. Suntem la zi cu toate plăţile şi putem funcţiona încă o luna fără probleme. Am discutat cu ei şi le-am spus exact cum stau lucrurile. Unii au dorit chiar să joace gratis până în vară.

Clubul nostru primea o cotizaţie din partea membrilor cotizanţi, adică CJ şi CL, cotizaţie care nu este legală din punctul de vedere al Curţii de Conturi. Voi găsi cadrul legal pentru a primi în continuare finanţare, va asigur!", a declarat Bogdan Leu la Sport Total FM.

Problemele financiare au pus lacătul deja pe două echipe din Liga a 2-a: Șiomii Pâncota și ACS Berceni, care s-au desființat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
754473548039745
Niculina Barsanel  •  21 Ianuarie 2017, 21:21

si asa mihalcea a trasferat numai gloabe gen mardare,c cristea pe criterii numai de el stiute .dzeu nu doarme dl mihalcea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close