FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Încă un român ar putea ajunge în străinătate! Oferte importante pentru un antrenor care a câștigat campionatul în România

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2016 12:55

Parcursul bun al Olimpiei Satu Mare sub bagheta lui Bogdan Andone i-a crescut cota tânărului antrenor. Pe adresa acestuia au sosit câteve oferte externe, din Cipru în principal.

"Bogdan ne-a anunţat de aceste variante pe care le are. Noi sperăm să rămâne la Olimpia. A cerut anumite garanţii pe care sper să le putem îndeplini. În principal este vorba despre siguranţa financiară de care avem nevoie", a punctat Atilla Karda, preşedintele sătmărenilor, la Sport Total FM.

Andone, 41 de ani, a fost secundul lui Șumudică în sezonul trecut, câștigând campionatul cu Astra. A mai fost antrenor secund la Chiajna, Al Shaab, U Cluj și Rapid.

Olimpia se va reuni la 16 ianuarie şi are în plan efectuarea unui stagiu de pregătire şi jocuri amicale în Cipru. La nivelul lotului de jucători se pot produce schimbări în condiţiile, în care Dumitru Munteanu are oferte din prima ligă, în timp ce Viitorul Constanţa este pe urmele unui tânăr fotbalist de la Satu Mare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează