FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBE

Încă un român în Anglia? Un portar dă probe la o echipă de primă ligă! Dacă pică transferul, merge la Rapid

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 21:13

Un tînăr portar al celor de la ACS Berceni se află în probe de joc la o echipă de primă ligă din Anglia. Goalkeeperul Relu Stoian este urmărit și de Rapid București, club care l-a pierdut pe titularul dintre buturi, "Pulpo" Romero.

”Stoian este in Anglia și așteaptă în aceste zile decizia clubului care îl testează. Dacă nu rămîne acolo, ar putea să meargă la Rapid, club care îl curtează intens”, a spus Dumitru Tudor, managerul general al celor din Berceni, la Sport Total FM.

Dumitru Tudor despre lupta la titlu din Liga 1:”Dacă Steaua i-ar aduce pe Marica și Budescu ar lua cu siguranță titlul. După părerea mea, suma de un milion de euro care se vehicula în dreptul lui Budescu este cea corectă”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Ianuarie 2016, 13:52

:)))) Inca o stire inventata si de gsp :)))))

cap_de_pompa
cap_de_pompa  •  11 Ianuarie 2016, 02:42

Ce mai cauta aceasta scursura, acest *** dumitru tudor ,(care nici nu merita sa-i fie scris numele cu majuscule), in fotbalul romanesc, si cum a ajuns "Manager" de club?!Mediatizati toti ipocritii......tot ce-i iese din gura sunt doar tampenii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the_gunner
the_gunner  •  11 Ianuarie 2016, 00:58

Ce ,faca-se ,sinteti atit de misteriosi ! Care club din Anglia ,sau nici voi nu stiti ,ori ,mai de graba , ati inventat ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează