FOTBAL  »  LIGA 2  »  FALIMENT

Începutul sfârșitului la Brașov » Instanța a deschis procedura de faliment pentru FC Brașov

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 18:01

După ce la ședința de pe 20 septembrie magistrații Tribunalului Brașov au decis să amâne cu o săptămână pronunțarea, în cursul zilei de miercuri a fost anunțată hotărârea în procesul falimentului SC FC Brașov SA.

"Instanța a admis cererea administratorului judiciar, a creditorilor jucători și a AJFP Brașov și a deschis procedura de faliment", au anunțat judecătorii.

În condițiile unor datorii uriașe, mai mulți creditori au solicitat falimentul săptămâna trecută, același lucru făcându-l și administratorul judiciar al societății, care a cerut chiar numirea unui lichidator judiciar, cererile fiind într-un final acceptate.

În insolvență din martie 2015, clubul nu și-a mai continuat activitatea începând cu startul sezonului 2017-2018, după mai bine de opt decenii în care echipa "galben-negrilor" a evoluat în diferite eșaloane ale fotbalului românesc.

În continuare, vor urma proceduri specifice falimentului, inclusiv dezafilierea de la Federația Română de Fotbal, urmate de scoaterea la licitație a palmaresului și culorilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează