FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Închizător de la Arsenal » Rapidul are în probe un jucător crescut la academia londonezilor

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 21:14

Giuleştenii l-au transferat pe Claudiu Herea şi îl au în probe pe Rhema Obed, un mijlocaş crescut la academia londonezilor.

Antrenorul Sandu Tăbîrcă a cerut conducerii transferuri pentru a putea ataca promovarea în Liga 1, iar primele mutări au început să prindă contur sub Grant.

Pînă în prezent, au semnat mijlocaşii Claudiu Herea, 23 de ani, adus de la Viitorul, şi Dan Săndulescu, 28 de ani, transferat de la U Cluj.

Staff-ul tehnic nu este încă mulţumit şi în probe a ajuns încă un mijlocaş, englezul de origine nigeriană Rhema Obed.

Închizătorul de 22 de ani a jucat pînă la 18 ani la grupele de juniori ale celor de la Arsenal, locul patru sezonul trecut în Anglia, însă imediat ce a împlinit 18 ani, clubul englez a renunţat la Obed.

Între jumătatea anului 2010 şi 2012, englezul nu a evoluat nicăieri, din 2012 pînă în prezent bifînd trei echipe, din Singapore, Israel şi Grecia, la fiecare evoluînd doar cîte jumătate de sezon.

Rapidiştii s-au orientat şi către un atacant, principala ţintă fiind un vîrf din liga secundă bulgară, fotbalist ce va fi testat săptămîna viitoare.

50 mii de euro este cota lui Obed, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 16:38

ce jucator mare au luat domne..

grigio121
grigio121  •  14 Septembrie 2013, 08:18

oameni nebuni...

ticutroya
ticutroya  •  13 Septembrie 2013, 14:04

Hai sa fim seriosi ! Daca luam gaoaze o sa jucam ca atare !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează