FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Fără activitate la Steaua, Daniel Stanciu şi-a găsit rapid echipă: "Am fost dorit la Vaslui, dar acest proiect m-a atras mai mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 21:22

Fostul director sportiv al Stelei, Daniel Stanciu, şi-a găsit destul de repede echipă după despărţirea de echipa din Ghencea. Dorit înapoi la Vaslui, acesta a ales însă o echipă de Liga a 2-a, FCM Tîrgu Mureş.

Aici va face echipă cu Edi Iordănescu, care tocmai a fost instalat pe banca tehnică a formaţiei la care mai este dorit şi Ladislau Boloni, pentru o funcţie onorifică.

“Am fost foarte aproape de a reveni la Vaslui, dar pînă la urmă mi-am dorit să plec de la Steaua la o echipă unde să muncesc, într-un cadru mult mai lejer şi unde să fiu lăsat să-mi aplic ideile.

S-a ivit aceasta sansa si am acceptat-o dupa trei intîlniri. A contat foarte mult infrastructura incredibila, pe care nu multe echipe din Liga 1 o au.

Inca n-am aflat despre toate problemele pe care le-au avut, dar mi s-a promis ca acest proiect va ramîne valabil si nu vom avea probleme financiare.

Un proiect pe doi ani in care se incearca promovarea in Liga 1. Vom face o curatenie generala in club, dar si in echipa, pentru ca sînt presedintele executiv.

Una dintre conditii a fost si faptul ca am decis sa vin cu Edi Iordanescu ca antrenor principal. Vom fi profesionisti in tot ceea ce vom face!

Daca Loti Boloni va accepta sa vina langa echipa va avea o functie onorifica, dar nu va avea un factor de decizie“, a declarat Daniel Stanciu la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
gazmetan
gazmetan  •  21 Iunie 2013, 22:24

Sa speram ca o sa fie un proiect reusit ce vrea sa se faca (desi nu is prea increzator)

djamorphis
djamorphis  •  21 Iunie 2013, 21:09
Postat de alpha.dog pe 21 Iunie 2013, 20:53

habar n-am cine-i,muncesc mult nu prea bat localurile

Ahham, pai stai sa vedem: 1) Tu ori ai incercat cu acest mesaj sa faci misto de mine. 2) Ori nu esti din Targu Mures. 3) Lucrezi atat de mult incat ma ajungi la numarul de comentarii in jumatate de an desi eu am contul din 2009; 4) Ori esti copil; Nu le-am pus intentionat intr-o ordine anume. Stai linistit.

alpha.dog
alpha.dog  •  21 Iunie 2013, 20:53
Postat de djamorphis pe 21 Iunie 2013, 20:50

Ce parere ai de Laci Csarda?

habar n-am cine-i,muncesc mult nu prea bat localurile

Vezi toate comentariile (20)
Comentează