FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Învinși de niște copii! Formația U21 a lui Watford a bătut Rapidul, scor 2-0

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 18:38

Rapid a pierdut al 2-lea amical al iernii din India, scor 0-2, împotriva formației U21 a celor de la Watford.

Formația lui Dan Alexa a avut cîteva ocazii în startul jocului, însă englezii au deschis scorul în minutul 22 din Jakubiak, care a profitat de o gafă în defensiva giuleștenilor.

Watford a făcut 2-0 în minutul 58 grație reușistei lui Mensah. Giuleștenii au terminat jocul în 10 oameni după ce Martin a fost eliminat în minutul 71.

"A fost un meci bun de pregătire, mă bucur că mă aflu aici în turneu. Sper să promovăm, să facem aici o pregătire bună. Rezultatul este nemeritat, pentru că am avut mai multe ocazii decît ei", a spus Paul Botaș, portarul Rapidului, pentru Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
icstream
icstream  •  10 Februarie 2016, 12:00

Mai bine s-ar desfiinta! Deja Rapidul e un "Runaway Train"!

merace
merace  •  09 Februarie 2016, 22:10

posibil scenariu la urmatorul faliment al Rapidului, cand patronul le va zice: baieti, v-am plimbat pana in India, acum jucati si voi fara salariu ca nu mai am bani! :D hahaha

merace
merace  •  09 Februarie 2016, 22:08

dar Rapidul a calatorit 5000 de km pana India ca sa verifice asta! :D hahaha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează