FOTBAL  »  LIGA 2  »  AREST

Ioan Neculaie, arestat preventiv pentru 30 de zile » Ce acuzații i se aduc omului de afaceri

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 09:31

Magistrații Curții de Apel Brașov au decis în această dimineață ca Ioan Neculaie, patronul celor de la FC Brașov, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare și spălare de bani. Potrivit procurorilor, Neculaie a creat un prejudiciu de 8 milioane de lei, după ce a obținut returnări ilegale de TVA, în urma vînzării unei baze sportive supraevaluate, potrivit Digi24.

La finalul lunii ianuarie, Tribunalul Brașov a respins cererea de arest preventiv și a dispus doar controlul judiciar pentru 60 de zile. DNA a făcut recurs, iar Curtea de Apel le-a dat astăzi cîștig de cauză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  08 Februarie 2016, 13:28

Acum sa ma apuc sa le explic *** de la ghesepe care scriu pe genunchi ca nu e comunicat DNA, ci al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov (ca asta ancheteaza cazul)..... cretini!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1636051316609667
Tatar Domnica  •  08 Februarie 2016, 13:05

Nu ar strica sa-i întrebe DNA de sănătate pe șmecherii de la Tribunalul Brașov,care au fost motivele...ascunse în conturi pentru care au fost așa miloși cu escrocul.Ca doar la cât e de urat ,nu pentru ...ochii lui frumosi;nu-I așa?

legendavisinie
legendavisinie  •  08 Februarie 2016, 10:17
Postat de dincolodenori pe 08 Februarie 2016, 10:12

Lejenda ! Cum stai cu procesul de Miercurea trecuta ? Ceva concluzii ?

Te referi la procesul pe care il va câştiga armata ? Poimâine, 10 februarie, este un nou termen.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează