FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

"Ion Oblemenco" e istorie » Mititelu a anunţat unde va juca Universitatea: "Este o zonă liberă de roşu" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 iulie 2013 17:13

UPDATE / Universitatea Craiova a primit aprobarea Consiliul Local şi va disputa meciurile de pe teren propriu la Petroşani, finanţatorul Adrian Mititelu urmînd să achite o chirie de 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare meci, precum şi 25% din încasările din bilete.

Consiliul Local Petroşani a aprobat, vineri, în unanimitate cererea depusă de Adrian Mititelu care doreşte să înscrie echipa ediţia 2013-2014 a Ligii a II-a.

Asocierea dintre autorităţile locale şi Mititelu este valabilă în perioada 15 iulie 2013- 15 iulie 2014 cu posibilitatea de prelungire.

**********

Universitatea Craiova nu mai are voie să joace pe " Ion Oblemenco", acolo urmînd să evolueze CS U Craiova. În aceste condiţii, Mititelu s-a reorientat şi a anunţat unde va disputa partidele de acasă.

Craiova ar putea evolua la Petroşani şi Mititelu a trimis o cerere în aceast sens Consiliului Local, urmînd să fie analizată astăzi:  "Am ales Valea Jiului şi în special baza sportivă de la Petroşani, pentru că sînt foarte mulţi suporteri în vale. L-am delegat pe preşedintele Marcel Iancu să se ocupe de toată problema şi sperăm ca totul să fie bine. Am ales Valea Jiului pentru că este o zonă liberă de roşu", a declarat Mititelu, făcînd referire la Olguţa Vasilescu. Primarul din Craiova este membru PSD.

Distanţa dintre Craiova şi Petroşani este de 170 de kilometri

Iniţial, primarul Lia Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzînd că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
viorescu
viorescu  •  08 Iulie 2013, 08:06

Macar asta ar fi trebuit sa inteleaga si mititelu ca a scapat de satana si a dat peste tacsu. In materie de politica ce mi-e pdl, ce mi-e psd. Inca o data au dovedit ca in esenta se comporta la fel, cu un "plus" pentru psd care vad ca in general fac niste chestii pe care pdl n-a indraznit sale duca la capat. Trebuia sa vina astilalti sa le termine...

tataru2006
tataru2006  •  06 Iulie 2013, 14:25

DA...la petrosani nu ai dat tzeapa...cine urmeaza dupa? SPER SA TRECI MUNTII.

lolica123
lolica123  •  06 Iulie 2013, 10:10
Postat de sachealuzapacitu pe 05 Iulie 2013, 21:17

bai brutare mult ti-a mai dospit capu.... duci echipa la mama dracu, ca sa uite lumea de ea.... asta vrea si olguta... pe la severin, caracal, valcea, nu puteai... o duci la 200 de km si-o sa fii spectator tu si cu fiu-to.... esti... de bubui....

Chiar, la Caracal ar fi ideal;... din ce stiu, au stadiion destul de frumos, si imprejurimile respira alb-albastru... cred ca ar fi fost mai potrivit...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează