FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

Ion Viorel declară război Federației: " Voi denunța legăturile de tip mafiot! Nici nu știu ce rău și-au făcut!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 12:19

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ion Viorel, a fost suspendat pentru doi ani de la orice tip de activitatea fotbalistică și amendat cu 200.000 de lei pentru implicare în trucarea unor meciuri (detalii AICI).

Ion Viorel se decalră nevinovat și a lansat o serie de acuzații la adresa FRF, susținând că numirile din Federație se fac pe criterii politice.

Tehnicianul s-a înscris în cursa pentru Primăria Municipiului Buzău și acuză că decizia Comisiei de Disciplină vine pentru a-l determina să renunțe la candidatură.

AU VRUT RĂZBOI, LE DAU RĂZBOI!
Astăzi, voi denunța legăturile de tip MAFIOT dintre conducerea Federației Române de Fotbal și PSD, reprezentat de Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaților!
Ieri, la miezul nopții, precum hoții la drumul mare, cei de la FRF m-au suspendat pentru 2 ani din fotbal, împreună cu aproape toți jucătorii și stafful tehnic al Gloriei Buzău, pentru niște acuzații pentru care nu există NICIO PROBĂ, ci doar interese politice!
Asta pentru că m-am înscris în lupta pentru Primărie, pentru că știu că voi, buzoienii, ma veți alege primar!
După ce au distrus financiar Gloria Buzău, în frunte cu Dan Tulpan, ducând clubul la faliment, cei din Federație, în cârdășie cu cei din PSD, doresc să mă "răsplătească" pentru faptul că am făcut ca echipa să supraviețuiască până acum. Ei cred că această lovitură mă va face să renunț. Greșit! Voi face recurs, voi extinde procesul și în civil și nu numai atât.
Nici nu ș
tiu ce rău și-au făcut! Voi denunța la DNA corupția din FRF și implicarea PSD, mă voi apăra total în fața minciunilor aruncate acum, la finalul campaniei și, în ciuda tuturor hoților și corupților, voi câștiga Primăria Buzău! Voi lupta până la capăt și adevărul va triumfa! Așa să îmi ajute Dumnezeu! mesajul publicat de Ion Viorel pe facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
485809194904413
Costel Tudor  •  26 Mai 2016, 22:31

Bai *** stelista ,ce are *** cu prefectura ? Voi nu trebuia sa fi-ti suspendati ,voi trebuia sa va găsiți acum la Vacaresti pt. Multi ani ! Infractorilor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montgomerry
montgomerry  •  26 Mai 2016, 20:03

Nu neg interesele politice,unde nu sunt?Dar mai stim si noi cate ceva despre Ion Viorel,asa ca,daca-i balacareala,asa sa fie.

adytza74
adytza74  •  26 Mai 2016, 19:16

Vioara ,daca ai tacut pana acum se cam chiama favorizarea infractorului si se cam plateste. De bagat te-ai bagat dar nu stiu pe unde iesi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează