FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMISOARA

Jucătorii lui Poli au sărbătorit ca pentru o promovare: "Zîmbeşte! Ha ha ha!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 02 iunie 2012 20:56

Chiar dacă nu au scos decît un rezultat de egalitate, scor 2-2, în meciul de astăzi cu CSM Rm. Vîlcea, şi acela în minutul 93, jucătorii lui Poli au sărbătorit ca şi cum ar fi promovat în Liga 1.

Echipa antrenată de Valentin Velcea a terminat Seria B2 a ligii secunde pe primul loc, dar Marian Iancu a retras dosarul de licenţiere, motivînd că oricum echipa nu ar fi primit acceptul să joace în sezonul viitor în Liga 1.

Jucătorii lui Poli au mers către galerie la sfîrşitul meciului şi au cîntat cu aceştia minute în şir. Aceştia au avut cu ei un banner cu care îndemnau oamenii să zîmbească. Este foarte probabil ca mulţi dintre jucătorii din lotul timişorenilor să plece în această vară, Marian Iancu dînd deja acordul mai multor echipe pentru a negocia cu jucătorii lui Poli.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
lucian_melb_au
lucian_melb_au  •  05 Iunie 2012, 06:04

Inca o echipa facuta praf in Timisoara.... pacat ca numai scursori ajung sa puna mana pe echipele de pe Bega. Sunt timisorean plecat de 7 ani din tara si ma crucesc de cata mafie si interese obscure sunt in legatura cu Poli. Sincer, as prefera acolo un Paszkany care o fii el mare corupt (dar se pare ca-i merge), dar tine cu echipa lui si lupta sa fie pe primul loc. Iancu, e mare corupt si hot, dar fura de la propriul club. Este jenant ca om. un zero

lucian_melb_au
lucian_melb_au  •  05 Iunie 2012, 05:56

Dar cat isi mai bate joc asta de Timisoara si de proprii jucatori? Care e diferenta dintre asta si Zambon? O sa avem 2 echipe timisorene prin diviziile judetene si va veni alta echipa ce isi va spune Timisoara AEK...bla bla. Cata mafie poate fii in orasul ala?

evolutionw8tm
evolutionw8tm  •  03 Iunie 2012, 11:03
Postat de grid pe 03 Iunie 2012, 00:52

Pardon, UEFA.

ai zis bine LC

Vezi toate comentariile (20)
Comentează