FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

La 46 de ani, un fost mare atacant din Liga 1 e de nerecunoscut » Fiul său tocmai a semnat cu FC Argeș

Jean Barbu, alături de fiul său: FOTO: scmpitesti.ro
Jean Barbu, alături de fiul său: FOTO: scmpitesti.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 14:40

FC Argeș, echipă care va juca în Liga a doua începând cu sezonul viitor, a început deja să-și creioneze strategia pentru ediția viitoare a ligii secunde. 

Argeșenii au adus deja opt jucători ce provin tot din ligile inferioare, printre fotbaliștii achiziționați aflându-se și Cătălin Barbu, fiul lui Jean Barbu, fostul mare atacant al lui FC Argeș și al Rapidului. 

În vârstă de doar 17 ani, acesta a semnat un contract valabil un an cu FC Argeș și are speranțe mari la gruparea alb-violetă.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să semnez primul meu contract de profesionist. Sunt conştient de faptul că va fi un an destul de greu pentru noi, dar voi munci foarte mult pentru a mă impune. Am mare încredere în potenţialul meu şi voi lupta să îmi cîştig locul în echipă.

Este o mare mândrie să joc pentru FC Argeş, echipă la care tatăl meu a scris istorie. Vreau să îmi fac treaba cît mai bine şi să dau cât mai multe goluri. Doar aşa îi pot călca pe urme tatălui meu.  Am o relaţie foarte bună cu el, îmi dă sfaturi în fiecare zi", a declarat Cătălin Barbu, pentru site-ul oficial al echipei.

Ceea ce a surprins însă a fost fotografia postată pe site-ul oficial al lui FC Argeș.

Jean Barbu apare alături de fiul său în momentul semnării contractului, însă pare de nerecunoscut, deși are doar 46 de ani. 

oooooooooooooooooooo

Constantin Barbu (46 de ani) a fost golgeterul campionatului în sezonul 1997-1998, când a marcat 21 de goluri.

" Cobra din Trivale" a bifat în Liga 1 144 de meciuri, marcând 84 de goluri. 

untitled

Oficialii lui FC Argeș l-au convins pe Jean Barbu să revină în cadrul echipei, acesta urmând să ocupe funcția de director de marketing.

Citește și: FC Argeș revine în fotbalul românesc: "FRF a aprobat cererea de schimbare a denumirii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2017, 17:35
Postat de Patrick Phillips pe 28 Iunie 2017, 17:15

care e asemanarea cu jean barbu si dumitrache ????? nu inteleg decat ca au in comun ca ambii au jucat 2 ani la rapid ....barbu a luat un titlu cu rapid, dumitrache nu . .....ce au facut dupa .la alte echipe.....in ziar scria marele atacant al argesului si rapidului......

A compara fotbalistic pe Barbu cu Dumitrache, este ca și cum ai compara pe Năstase cu Borg !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2017, 17:25

Nu cred că o mai duce mai mult de 5 ani.....Un jucător capricios, cu calități dar cu mari carențe de educație și un caracter infect. Dacă nu l-as fi cunoscut nu îmi dădeam cu părerea, dar l-am cunoscut.....de fapt nici nu aveai ce să cunosti !

106718939959484
Patrick Phillips  •  28 Iunie 2017, 17:17
Postat de marcosimone pe 28 Iunie 2017, 17:06

Scuză-mă, emengită-prostiită-brânzită cronică! Zici că Tudorel Stoica a tras/trage la măsea? Așa o fi, nu te contrazic! Ce pot să spun eu e că tu, un simplu troll din spatele unui monitor, nu prea ai motive să te legi de el! Existența multor comentatori din acest forum de datorează faptului că niște bețivi gen cel enumerat de tine sau Dumitrache, de ce nu și Dobrin ori Bumbescu?, au pus fotbalul din Rromanica pe harta lumii acestui sport! Nu mă interesează că ții cu FCSB sau Dinamo, e irelevant, cum de altfel e și trecerea ta prin această lume. Însă e sub demnitatea umană, chiar și a unui troll, să te tot legi de un viciu al unui ins care a lăsat ceva în urma lui. Da, nu a descoperit penicilina! Însă ți-a dat un sens în viață, ai un motiv despre ce să vorbești!

sa nu exageram ....fotbalul nu l-au inventat ei....se juca fotbal oricum aici ....oricand apar jucatori

Vezi toate comentariile (15)
Comentează