FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA ARMATEI

Lăcătuș anunță când află în ce Ligă va evolua Steaua Armatei: "Un asemenea club nu poate juca la un nivel inferior"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2017 16:11

Steaua Armatei s-a reunit azi și a susținut un antrenament oficial, sub comanda antrenorului Ion Ion și în prezența a aproximativ 1.000 de fani. (Vezi detalii)

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al clubului, a vorbit despre Steaua și despre înscrierea echipei în Liga a 4-a sau a 5-a.

"Indiferent de unde va pleca echipa este bine că avem suporterii lângă noi și că avem sprijin din cadrul clubului și din partea Ministerului.  

Sigur, dacă întrăm în Liga a 5-a poate ar fi un an pierdut, dar nu suntem noi cei care hotărâm. Din ce ştiu eu Comitetul Executiv la AMFB e pe 20 august. Atunci vom afla în ce Ligă ne vom înscrie, în funcție de regulamente.

Mă așteptam ca fanii să vină azi. Nu mă îndoiesc că vor fi mereu alături. Acum rămâne să ajungem cât de repede în ligile superioare, acolo unde ne este locul. O echipă cu numele Steaua și cu tradiția acestui club nu poate să joace la un nivel inferior", a declarat Lăcătuș  azi.

"Avem acum 25 de jucători. Sigur că nu vor rămâne toţi. În această săptămână sper să finalizăm lotul care va pleca în primul stagiu de pregătire de la Cheile Grădiştei, care va începe duminică"Marius Lăcătuș, la TV Digi Sport

Citește și: Steaua s-a reunit azi, dar lotul nu e gata » Care e situația din echipa lui Ion Ion + Un fost jucător de la FCSB și altul de la Petrolul sunt în echipă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
297748703958908
Ucid Gratis  •  18 Iulie 2017, 09:22
Postat de Eugen Qy pe 18 Iulie 2017, 00:30

Ti-am raspuns tie si multor altora care continuati sa ii ridicati OSANALE lui GB ! El nu si-a onorat nici promisiunea de a sustine si celelalte sectii ale CSA. In timpul in care nu a platit chirie la Stadionul GHENCEA si nici nu si-a onorat angajamentele, a beneficiat de sprijinul ARMATEI si a avut parte de o RECLAMA mediatica atat interna cat mai ales EXTERNA care insumata valoreaza cel putin 1 miliard de euro !!! ASA ca nu o mai dati la intors cu GB al vostru !!! Nu mai spun ca a gasit o echipa care juca in PRIMUL ESALON AL TARII si care reprezenta CEA MAI GALONATA ECHIPA fiind unul dintre brandurile cele mai cunoscute ale Romaniei !!!

Ce jucator a fost Lacatus si cat de bine a reprezentat el spiritul stelistilor si ce fomist fara scrupule a ajuns la batranete!!! El este acum la csa ca vrea sa ajute sau pentru o amarata de simbrie? Face voluntariat? Nu. Se vinde pe nimic. Omul Lacatus are antecedente. Era un supus umil al ciobanului. Toti marii fotbalistii ai Stelei '86 care sint acum la csa sint acolo pentru un ban castigat usor de la bugetul statului. Cand au incetat incasarile de la stapanul luminii brusc s-au reorientat. Ca Steaua nu merita asa un patron este clar dar nici nu pot sa imi reneg echipa mergand orbeste dupa un grup de oamenii care au propriile lor interese. Atat timp cat la uefa coeficientul este in dreptul echipei din prima liga, pentru mine aceea este Steaua. Si mai stiu ceva: in civil exista practica de repunere in situatia anterioara. In nici o sentinta din cele 1234 cu care Talpan a iesit invingator nu exista asa ceva. Transferul drepturilor si continuitatea a fost facuta legal. Mai departe putem si avem dreptul sa sustinem pe cine dorim dar cum pentru uefa exista o singura Steaua si pentru mine este la fel.

magura
magura  •  18 Iulie 2017, 05:51

Aceasta echipa trebuie sa inceapa urcarea din ultima Liga valorica pentru Bucuresti (a cincea). Nu inseamna ca daca poarta numele de steaua, trebuie sa primeasca beneficii asa cum a primit CCA in trecut. Si RAPID a repornit tot din ultima Liga valorica.

10202925648180625
Eugen Qy  •  18 Iulie 2017, 00:41
Postat de Viorel Stelistul pe 17 Iulie 2017, 19:57

Figura sinistra, jalnica, buhaita de vesnic ***, ratat ca antrenor si mizerabil ca om! A *** *** ! Tragic este ca in afara de atarnatii *** Lacatus Iovan si Bumbescu si de ofiterasii care viseaza la sifonarea bugetului mai vedem si niste tineri rataciti care sprijina un proiect de sorginte sovietica! Sustin amestecul armatei in sportul profesionist ??? Sunt cu 50 ani in urma si locul lor din pacate este in Coreea de Nord, nu intr-o tara membra NATO si UE.

Cand juca Lacatus tu habar n-aveai de nimic. Cand antrena Lacatus cred ca ai prins si tu o parte din aceasta activitate . DACA nu stii iti reamintesc ca a antrenat Brasovul si Galatiul cu rezultate vizibile si a mai antrenat UTA scotand-o din anonimatul total in care se prabusise !!! La Steaua ,lui GB , lacatus ca de altfel TOTI antrenorii ceilalti, cu exceptia lui Piturca, au fost doar secunzii lui GB !!!!!!! Cat despre trioul Lacatus, Iovan, Bumbescu nu am -si toti cei care i-au vazut jucandnu au- decat cuvinte de lauda, ca de altfel despre toti componentii ECHIPEI CARE A CASTIGAT CCE de altfe singur din intreaga ISTORIE A FOTBALULUI ROMANESC !!! si despre antrenorii lor la fel, NUMAI LAUDE !!!!!!! Am vrea noi, intreaga suflare microbista a tarii , sa se mai gaseasca inca o echipa CAPABILA sa CASTIGE macar inca o data, TROFEUL suprem al fotbalului de Club din Europa !!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează