FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Lăcătuș e gata să înfrunte FCSB într-un meci direct: "Nu vom face act de prezență"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 19:47

Echipa de fotbal a CSA Steaua a efectuat luni un prim antrenament cu public la care au participat aproximativ 1.000 de suporteri, iar Marius Lăcătuș speră ca în curând echipa să promoveze în Liga 1, unde ar putea juca împotriva FCSB.

"Care ar fi problema? Pentru noi nu e problemă, suntem un adversar în plus pentru FCSB și pentru celelalte competitoare. În ceea ce ne privește, nu e nicio problemă.

Dacă vom avea puterea financiară să alcătuim în acești ani un grup foarte, foarte puternic și vom ajunge în situația să jucăm în Liga 1, fiți siguri că nu vom face act de prezență", a spus Lăcătuș la antrenamentul de luni.

  CSA Steaua va afla cel mai probabil pe 20 august dacă noua echipă va evolua în Liga a patra sau în Liga a cincea.

Citește și: Steaua s-a reunit azi, dar lotul nu e gata » Care e situația din echipa lui Ion Ion + Un fost jucător de la FCSB și altul de la Petrolul sunt în echipă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (143)
rjka
rjka  •  18 Iulie 2017, 12:42

bai suporteri de tastatura ai fcsb-ului 2003 srl uitati-va in motivarea judecatoriei sigla palmares etc dupa castigarea procesului de catre armata este la csa un contract de vanzare cumparare intre gigi si armata nu exista pentru ca un obiect de patrimoniu nu poate fi vandut daca e a devenit proprietar pe jucatori asta nu inseamna ca a devenit proprietar pe club doar continuatorul performantelor asa a fost facut contractul intre el si armata . ca o concesiune .

144892416026429
Andy Boldur  •  18 Iulie 2017, 07:40

Laca, pacat pentru tine, baiatule, ca ai acceptat sa intri in razboiul asta murdar.

saviola3_4
saviola3_4  •  18 Iulie 2017, 02:17
Postat de catalynn pe 18 Iulie 2017, 01:55

Coane, ți-am înțeles acest punct de vedere, nici mie nu imi convine ca acest cioban ne-a mințit si s-a folosit de Steaua pt a face bani pt ca la final sa spuna: ce-mi trebuie ba mie un desen?! Atat era pt acest individ brandul Steaua: un desen! Ala a fost ultimul pai care a frânt spinarea cămilei, sau picătura care a umplut paharul! Ei bine, un desen e pt tine, bun, hai sa it arătam acestui golan ce înseamna de fapt Steaua! Si a vazut, acum nu știe cum sa faca sa ia "desenul" ala inapoi si sa isi asocieze numele cu Steaua. De asta am spus si repet: respect Talpan pt ca ne-ai scapat de cioban! Si daca se poate sa ii ia tot, adica sa il falimenteze si asa cum a promis sa obțină si palmaresul pana in 2014 cu atat mai bine! Pt ca da, ai perfecta dreptate, tu i-ai susținut SRLul crezând ca e Steaua, si nu are nimeni dreptul sa iti fure cei 13 ani in care acest individ s-a folosit de noi pt a se imbogati iar in final sa fie si trufaș. Daca tu accepți asa ceva, treaba ta, io nu chiar daca asta înseamna 13 ani irosiți plus inca vreo 4 pana Steaua va reveni in Liga 1 ! Asa ca hai Steaua si RIPain fscb!

nu nu e doar un desen pt mine,ideea era ca talpan prin `miile` de procese castigate nu a demonstrat ca steaua a fost furatak, ceea ce era esential, a demonstrat ca s-a folosit de o chihita judecatgoareasca ca sa il lase pe becali fara nume si sigla, lucru care nu dovedeste nimic, doar creeaza haos, nu aduce bine nimanui, nici macar lor, armatei, ca au luat sigla si ***. Daca se voia corectitudine se facea o ancheta , un proces, se judecau cei vinovati cu adevarat,nu? daca transferul stelei s-a facut ilegal de ce sa nu plateasca toti, sau doar jiji a facut transferul ala? sa faca asta, si atunci armata dovedeste ca are intentii bune, sa hotarasca justitia ca armatei i s-a furat `puiu` echipa de fotbal si voi sutine proiectul ala si in divizia onoare. Pana atunci eu vad ca palmaresul e la echipa din liga 1, din 1947 incoace, si logic si rational si cum o vrei, steaua nu a plecat niciodata din liga 1, dar nu e exclus ca uni din voi sa incerce sa spuna ca de fapt noi visam, ca steaua nu mai joca din 2003.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (143)
Comentează